Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan legyek újra jó a...

Hogyan legyek újra jó a sportokban, elveszettem a régi tudásom?

Figyelt kérdés

Mostanában minden sportban béna vagyok (kivéve sakkban, mert ott nem kell mozogni).

Szeretnék fejlődni, de nem tudom hogyan kezdjem.

Régebben sokkal jobban ment minden, főleg a ping-pong, mostanság még az se akar jól menni.

Szerintem a mozgásommal van baj, mintha túl lomha lennék, pedig nem vagyok dagadt. :-)

(Gyúrás kizárva, nem köt le, és elvesztegetett időnek gondolom.) Edzésre sem szeretnék menni, kiráz a hideg már attól is, ha meghallom azt a szót, hogy edzés.

Kérlek titeket ne olyanokat írjatok, hogy gyakorlás, meg hogy járjak edzésre.

Nemrég csináltunk olyat ismerősömmel hogy felvett kamerával, hogy visszanézzem hogyan mozgok különböző sportokban, és olyan hülye mozgásom van hogy azt képtelenség leírni...

Régebben sokkal jobban mentek a sportok, szeretném megtalálni azt a 4-5 évvel ezelőtti önmagamat, aki anno még tudott focizni, kosarazni, ping-pongozni (és nem nézett ki tök hülyén miközben csinálta). Talán úgy lehetne ezt leírni, hogy mint aki most focizna életében először, úgy néz ki a mozgásom. Ja és amikor csinálom az adott sportot, akkor nem érzem úgy, hogy hülyén mozognék, csak amikor visszanézem a felvételt, akkor látom hogy milyen szarul néz ki a mozgásom.

Velem van a baj? Mi történhetett?

Ja mellesleg sajnos ez nem csak a sportra igaz, hanem a komplett járásomra is. (nem vagyok csámpás, egyszerűen furán megyek, mint aki most járna először vagy nem tudom, borzalmas látnom magamat a videókon, ahogy sétálok, futok, sportolok, stb.)

2019. márc. 31. 19:01
 1/2 anonim válasza:

"(Gyúrás kizárva, nem köt le, és elvesztegetett időnek gondolom.) Edzésre sem szeretnék menni, kiráz a hideg már attól is, ha meghallom azt a szót, hogy edzés."

- Igen veled van a baj.

2019. márc. 31. 20:06
 2/2 A kérdező kommentje:
mit tudok tenni ez ellen?
2019. márc. 31. 20:20

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!