Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért a futás lett ennyire...

Miért a futás lett ennyire divat sport amikor a bicikli de de főleg az úszás sokkal egészségesebb?

Figyelt kérdés
Úszás, bicikli messze nem terheli meg annyira az ízületet mint a futás mégis az a divat, miért?
2021. jún. 9. 19:15
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
Bicikli egyértelműen népszerűbb, itt is volt kérdés, hogy ki melyiket szereti, és sokkal több volt, aki a bringázást. Vagy nézd meg Straván, kb. 10:3:1 lehet a bringás:futó:úszó arány. Úszás meg eleve nehezebben szervezhető, kell az uszoda, egy dolgozó embernek mindig szívás, mert maikor tud menni, akkor a kevés nem foglalt sávban tömegek vannak.
2021. jún. 9. 21:58
 12/18 anonim ***** válasza:
Azért kedves kérdező, hogy legyen mit kérdezned.
2021. jún. 10. 11:06
 13/18 anonim ***** válasza:
Mert a lakosság 90%-a nem tud úszni. A vergődést amit lenyomnak egyesek úszás címén ne vegyük úszásnak, és így elég fárasztó lenne nekik akár 200 métert is lenyomni.
2021. jún. 11. 10:12
 14/18 anonim ***** válasza:
4es, de nem azért fogytak ki a bicajból, mert az népszerű sport lett, hanem közlekedési eszköz, hogy ne a tömegközlekedést használják.
2021. jún. 11. 13:32
 15/18 anonim ***** válasza:

Jó kérdés..

azt látom itt felénk (vidéki kisváros), hogy főleg a 40es nők körében lett óriási divat a futás. van, aki már ultrafutó lett azóta.

Szerintem elég sok oka van:

-azt gondolják, h így jobban le tudnak fogyni, pedig normális étrend nélkül nehéz

-futás közben könnyebb beszélgetni

lehet sajnáltatni, posztolni

-rengeteg ilyen-olyan verseny, közösségi esemény van, könnyű figyelmet kapniuk, kapcsolatokat építeni

engem végül is biciklisként nem érdekel annyira, de azon azért jókat mosolygok, h mit képesek vergődni a facebookon. nyálas idézeteket raknak ki, h mire tanította meg őket a futás, ha lefutnak 10 km-t, már kiposztolják, h mennyire kemény volt.

ez egy egyszerűen bizarr. van olyan 50 év körüli nő, aki egész blogot húzott fel arra, h kövér, és elkezdett futni.

elmebeteg távokat futott, és fogyott is, csak mondjuk félév normális diétával is ment volna.

és őt is több 10E-en követik meg ajnározzák.

2021. szept. 4. 20:50
 16/18 anonim ***** válasza:

Utolsó, és ez neked miért fáj, hogy valaki megszerette a futást, meg blogot indított, és vannak követői?

10 kmt lefutni szerinted semmi?

Én kettőt se tudok...

Biciklizni meg 100-160 kmt is.

Na és?

2021. szept. 5. 09:37
 17/18 anonim ***** válasza:
17%
Én nem az utolsó hozzászól vagyok,de igen, 10 km-t lefutni semmi.Nulla kihívás van benne.
2021. szept. 5. 14:46
 18/18 anonim ***** válasza:
90%

Ja, annak, aki nem fut, tényleg semmi kihívás...

Nekem 2 kilométer futás is az (utálok futni), de simán átúszom a Balatont, letekerek 160 kmt.

Baromság, hogy senkinek nem kihívás. Nekem például az, és én még sportolok is.

2021. szept. 5. 18:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!