Miért a futás lett ennyire divat sport amikor a bicikli de de főleg az úszás sokkal egészségesebb?
Jó kérdés..
azt látom itt felénk (vidéki kisváros), hogy főleg a 40es nők körében lett óriási divat a futás. van, aki már ultrafutó lett azóta.
Szerintem elég sok oka van:
-azt gondolják, h így jobban le tudnak fogyni, pedig normális étrend nélkül nehéz
-futás közben könnyebb beszélgetni
lehet sajnáltatni, posztolni
-rengeteg ilyen-olyan verseny, közösségi esemény van, könnyű figyelmet kapniuk, kapcsolatokat építeni
engem végül is biciklisként nem érdekel annyira, de azon azért jókat mosolygok, h mit képesek vergődni a facebookon. nyálas idézeteket raknak ki, h mire tanította meg őket a futás, ha lefutnak 10 km-t, már kiposztolják, h mennyire kemény volt.
ez egy egyszerűen bizarr. van olyan 50 év körüli nő, aki egész blogot húzott fel arra, h kövér, és elkezdett futni.
elmebeteg távokat futott, és fogyott is, csak mondjuk félév normális diétával is ment volna.
és őt is több 10E-en követik meg ajnározzák.
Utolsó, és ez neked miért fáj, hogy valaki megszerette a futást, meg blogot indított, és vannak követői?
10 kmt lefutni szerinted semmi?
Én kettőt se tudok...
Biciklizni meg 100-160 kmt is.
Na és?
Ja, annak, aki nem fut, tényleg semmi kihívás...
Nekem 2 kilométer futás is az (utálok futni), de simán átúszom a Balatont, letekerek 160 kmt.
Baromság, hogy senkinek nem kihívás. Nekem például az, és én még sportolok is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!