Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Könnyű-közepes fizikai munka...

Könnyű-közepes fizikai munka mellett hogy vegyem rá magam az edzésre?

Figyelt kérdés

Nő vagyok és nem testépítek, hanem állóképességet növelnék és a lelki békémnek is jót tenne, de sokszor munka után 9-10 óra munka menni is alig tudok.

Állandóan megkapom, hogy lusta vagyok meg lekvár, mert nem megyek ki edzeni a lakotarsakkal, de hogy, ha egyszer rettenetesen fáradt vagyok még másnap is?

Valaki van így? Ti hogy oldjátok meg?

2021. jún. 8. 09:06
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
Attól függ mit értesz állóképesség növelés alatt.Milyen sportról lenne szó?
2021. jún. 8. 09:09
 2/12 anonim ***** válasza:

kezdésnek eddzél otthon ahhoz nem kell kimenni.

Persze ha kicsivel többet tudnék akkor könnyebben tudnék segíteni is.

2021. jún. 8. 09:58
 3/12 A kérdező kommentje:
Nem konkrétan sport, bár hétvégente járok biciklizni, de inkább arra gondolok, hogy vanna ezek a szabadtéri kondigépek. Egy ideig kijártam, főleg, amíg a "maradj otthon" volt - nekünk pont van egy ilyen a társasház udvarán, ahol élek.
2021. jún. 8. 10:27
 4/12 anonim ***** válasza:

Szóval akkor inkább regenerációt kérdezel.

Igyál sok vizet, próbálj meg egy laza nyújtást, valami könnyed átmozgató tornát (pl jóga), pihenj aludj rendesen.

Amit még én szoktam még csinálni ha nagyon lerongyolom magam akkor veszek egy fürdőt epsom sóval. És ázok benne.

Valamint fehérje dussan se árt táplálkozni. Az is segít helyre jönni.

2021. jún. 8. 10:39
 5/12 A kérdező kommentje:
Köszi a választ, epsom sót mindenképpen veszek, szoktam látni.
2021. jún. 8. 10:51
 6/12 anonim ***** válasza:
En melo elott edzek mindig. Utanna mar eselytelen. Eroltetni hulyeseg. Ha szereted csinalod ha nem nem
2021. jún. 8. 12:12
 7/12 A kérdező kommentje:
Szeretném csinálni, csak energiám nincs. Párszor próbáltam meló előtt,de másnap kábé zombi voltam
2021. jún. 9. 11:46
 8/12 anonim ***** válasza:
még annyit hozzá, hogy fokozatosan kezdjél bele.
2021. jún. 9. 12:18
 9/12 anonim ***** válasza:
Az elejen nehez de, majd megazokod. Eroltetni kell. Lenyeg h ne hagyj ki 1 edzest sem es nemsoka alap lesz h kelsz es mesz edzeni egybol.
2021. jún. 9. 12:45
 10/12 A kérdező kommentje:
Azt még hozzáteszem, hogy váltottműszakban dolgozom, tehát nem mindig ugyanakkor kelek, vagy ez mindegy?
2021. jún. 9. 13:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!