Mennyire mobilis egy ellipszis tréner? És vannak jobbak az általam kinézettnél?
Dechatlonban néztünk ki ellipszis trénert:
Írja, hogy vannak rajta görgők és hogy mozgatható. Ez mennyire valós? Akinek ilyenje van, nehéz tologatni?
Fontos szempont, mert pici a lakásunk, állandó helye csak az egyik sarokban lenne, viszont használni meg nyilván csak középen lehet, tehát minden használatkor mozgatni kell.
Esetleg tudtok jobbat ajánlani a dechatlonosnál? Alzán nézegettem még, ott láttam olyat, ami látszólag jobbnak tűnt (nehezebb kerék meg több fokozat olcsóbbért), de netes vélemények alapján azok billegnek meg nyikorognak meg tudom is én.
A súlyhatár a fontos szempont, legalább 130 kilós kell legyen, két dagi használná. :)
Szia!
Nekem pénteken megjött a kondigép végre valahára :D
Meg közben vettem egy Toorx 90-es Ellipszis gépet, nagyon frankó!!!
Hú, mit is írtál, februárban rendelted..? Akkor én idén asszem már nem várom a trénert. :'D
Nekem ugye szeptembert ígértek, meg valami olyasmit írtak, hogy a gyártó pontosítására várnak, kértem; hogy szóljanak, ha lesz pontosabb, ezt egy válaszüziben megígérték, de azóta se semmi, pedig ugye már szeptember közepe van.
A 90-es az raktáron volt, vagy hogy a csudába kaptad meg ilyen gyorsan? :o
Mi a tapasztalatod vele? Hogy érzed, bírni fogja a terhelést? Mennyit használjátok?
Igen, februárban. :D Aztán egyszer csak hívtak.. Rá 2 napra itt volt.
Az összeszerelés is legalább 2 napig tartott.
Hát, lehet, hogy szerencséd lesz velük.
90-es az van raktáron.
Nagyon jó kis gép. A negatívum talán annyi, hogy nem dönthető a kijelzője, és magasabbnak nem a legjobb úgy.
Szerintem bírni fogja a terhelést, és a lendkerék is elég. Szépen váltja a nehézséget. Hát nagyjából minden nap. Ez is nagyon jó nekem, bár nem volt nagy tapasztalatom más gépekkel, hát még ennek a nagy tesója mennyire álom lehet.
Az első motorosokat amúgy is jobbnak mondják, jobban hasonlít a valódi futáshoz.
Helyzetjelentek: ma felhívtak, hogy megjött a gép :D
Pénteken kapjuk meg elvileg - sajna hétvégén pont elutazunk, úgyhogy rághatom hétfőig a kefét, hogy milyen összerakva.
Nagyon kíváncsi leszek rá.
Na szuper!
Biztos nagyon frankó lesz.
Én azóta is használom napi 1-1,5 órát.. már elég sok látszata van, nagyon jó zsírégető!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!