Fizikai munka mellett hogy van erőtök edzeni?
Nekem fáj mindenem.
Állóképesség növelésére kezdtem el edzeni kondigépekkel, mint taposó például, futni nem tudok s térdem miatt. Munka után viszont kész vagyok, állni sem tudok, nemhogy edzeni.
Könnyű fizikai munka éjszakai műszakban.
Én is éjszakás vagyok.
Ait én csinálok, hogy melo után alszom 4-5 órát. Utána edzek és még meló előtt is alszom pár órát.
Én heti három napot dolgozom kőművesként. Abban a három napban bőven elég annyi "sporttevékenység", mint amennyi a melóban ér.
Azokon a napokon nem edzem. Volt olyan, amikor hetente 5 nap dolgoztam. Ebben az időben csak hétvégente kardióztam egy kicsit, és kész. Az edzés és mozgás nem minden. Rohadt fontos, de nem minden. A test fejlődéséhez ugyanolyan fontos az étkezés és a pihenés is. Tudod a régi mondást: az izom nem edzés közben nő, hanem evés és alvás közben. Az edzésen csak stimulálod az izmaidat, hogy nőjjenek, amikor eszel és alszol.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!