Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Fizikai munka mellett hogy...

Fizikai munka mellett hogy érdemes edzeni?

Figyelt kérdés

Napi 6-8 órát szoktam dolgozni valahogy 11 és 21 óra között (biciklis futár vagyok).

És este már elég kimerült szoktam lenni. Mikor lenne jó ötlet beiktatnom egy 1-2 órás edzés? Egyáltalán javasoljátok? Egy idő után hozzá szokna a szervezetem/testem a terheléshez?

Köszi a segítséget<3

19/f

2021. máj. 20. 20:19
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Melo elott. De ha ennyit bringazol egy tonna kaja kell h fejlodj
2021. máj. 20. 22:15
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Melo elott kenne.

Kimerulten szarul fogsz fejlodni

2021. máj. 20. 22:58
 3/6 anonim ***** válasza:
75%
Szerintem meg fogd es keress egy masik munkat. Attol fugg mennyire szamit az edzes nagy szerepet az eletedben. Ha csak hobbi atmozgatas szinten akarod muvelni, akkor belefer a fizikai munka mellett ha neha lemesz edzeni, de ha komolyabb szinten versenyszeruen akarod, vagy nagyon fontos reszet kepezi az eletednek, akkor hagyd el a fizikai munkat, mert az mellett nem fog menni. Akarmennyire is akarod, faradtan, nyomottan nem fog ugy menni az edzes, nem lesz motivacio, en epp ezert hagytam abba a masodallasom egy epitkezesen. 10 ora soder lapatolas utan a napon nekem senki ne mondja, hogy ugy megy az edzes mint ha rendesen ki lenne az ember pihenve. Szerintem a fizikai munka es a kemeny edzes uti egymast, ugyhogy valts munkat
2021. máj. 21. 00:30
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Enis nehez fizikai munkazok es elotte edzek. Keszultem mar igy versenyre is. De a 6 ora bringazas meg lepcsozes az 2500kcal. Az azert brutal.. kell vagy napi 4500-5000 kcal h fejlodj
2021. máj. 21. 15:16
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
meló előtt eddz
2021. máj. 21. 17:21
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi srácok, lányok. Asszem ez elég egyhangúan meg lett szavazva. Meló előtt edzés.^^

Majd írok egy hét múlva, hogy hogyan bírom :)

2021. máj. 21. 20:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!