Hogy edzek, ha fáradt vagyok?
Figyelt kérdés
Szeretnék lefogyni 10 kilót, kellene hozzá edzenem, de annyira fáradt vagyok, hogy nem tudom, honnan szedjek rá erőt.
Gyeden vagyok a kislányommal, ő nagyon mozgékony, aktív baba, folyton jövök - megyek, pakolok utána, de ez a mozgás ahhoz nem elég, hogy lefogyjak, csak arra hogy jól elfáradjak, és azt várjam, mikor ülhetek már le egy kicsit ...
Odafigyelek a táplálkozásra, de ez így nem elég, kéne hozzá edzeni. Csakhogy estére már így is hullafáradtan esek be az ágyba. Segítségem nincs.
Mit csináljak?
2021. máj. 19. 10:52
11/13 anonim válasza:
Igen egyertelmu h edzeni is kell, nem eleg a dieta. De ez gondoltam alap ebbe a kategoriaba.
12/13 A kérdező kommentje:
Na igen, de ez is a kérdés, nem a diéta.
Hogy az edzést hogyan?
2021. máj. 22. 13:03
13/13 A kérdező kommentje:
Köszi, elkezdtem ez a Kalóriabázist, egész jó!
2021. máj. 25. 12:43
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!