Hogy edzek, ha fáradt vagyok?
Szeretnék lefogyni 10 kilót, kellene hozzá edzenem, de annyira fáradt vagyok, hogy nem tudom, honnan szedjek rá erőt.
Gyeden vagyok a kislányommal, ő nagyon mozgékony, aktív baba, folyton jövök - megyek, pakolok utána, de ez a mozgás ahhoz nem elég, hogy lefogyjak, csak arra hogy jól elfáradjak, és azt várjam, mikor ülhetek már le egy kicsit ...
Odafigyelek a táplálkozásra, de ez így nem elég, kéne hozzá edzeni. Csakhogy estére már így is hullafáradtan esek be az ágyba. Segítségem nincs.
Mit csináljak?
Ne pakolgass annyit. Eleg elpakolni ha lefekszik, tok felesleges folyamatosan szedni utana a cuccokat.
Vagy alakits ki neki egy jatszosarkot ahol elvan, akar el is lehet keriteni, ha megvan ra a ter, pl a nappali felet elkeriteni stb, ott elrombolgathat egesz nap, neked meg nem kell maszkalni utana folyamatosan.
Szerintem is gond van az étrenddel. Azt kellene vezetni, átnézni (esetleg kalóriabázist használni) vagy ami nagyon jó és még viszonylag egészséges is, az a 160 g ch diéta.
Én a kajával kezdeném.
Egyébként a válasz: sehogy!
Ameddig benned nem érik meg az elhatározás, hogy mostantól minden követ megmozgatsz, hogy leadd azt a 10 kg, addig semmi sem segít. Az ilyen tingli-tangli diéták meg 2 hetente 10 perc edzés semmit nem ér (sajnos tapasztalatból mondom)
Válassz szórakoztató mozgást, amit élvezel.
van, akit a kert kapcsol ki, felásni, kapálni, hajolgatni, emelgetni, közben a gyerek kint van.. Van, aki görkorizik, biciklizik, trambulinozik(utóbbi remek!), falat mászik, úszik.. Én az utóbbi hármat szeretem és a korizást.
Az étrendem általában :
Reggeli egy szelet pirítós vajjal vagy corn flakes
Ebéd mindig más
Uzsi natúr joghurt, néha zab bele
Vacsi abonett+felvágott sok zöldséggel
Mindig mentes ásványvizet iszom.
Mit csináljak másképp?
Reggeli, uzsi, vacsi szénhidrát(és még rosszak is!)
Kezdj el leveseket enni. Paradicsom leves(egy kávéskanál olajjal), cukkinikrémleves(tejszín nélkül, fél szem krumplival pürésíts), gombaleves, brokkolikrémleves, tojásleves, erőleves tojással..
Nekem ez jött be és az, hogy kisebb tányérokat vettem, kisebb adagokat csináltam és inkább kétszer háromszor szedtem picike tányérokba, hogy tovább tartson és többnek érezzem.
Illetve minden étkezés előtt igyál sok vizet. Ne közben, ne utána, direkt előtte.
#6 Igen, rohadt nehéz egy éhes férjjel egyet értek veled!
:)
Akinek finomakat kell főzni, sütiket sütni. Így elég kemény megállni :)
Hát mondjuk engem minden hizlal, nagyon rossz a genetikám, kis odafigyelessel nem megyek semmire.
De nem szeretnék úgy lefogyni, hogy megvonok mindent magamtól, és össze plöttyed a testem, úgy szeretnék fogyni, h edzéssel is, hogy formásodjon, erősödjön. Különben olyan lennék, mint egy lufi a tavalyi buliról. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!