Miért fut valaki heti háromszor? Így hány naponta fut?
Úgy nem jön ki a heti 3, hogy kétnaponta, de úgy sem, hogy háromnaponta. Így nincs benne rendszer, ha heti háromszor fut valaki, akkor van, hogy 2 napot hagy ki, vagy , hogy egyet. Miért nem kétnaponta, vagy háromnaponta fut akkor már, hogy legyen rendszer?
Tegyük fel elmegy hétfőn futni, csütörtökön és vasárnap. Utána megint 2 napot kihagy, és a következő héten szerdán és szombaton megy futni, de akkor valahova be kell még zsúfolnia+egyet, ha heti háromszor fut. Ha meg kétnaponta fut, akkor sem jön így ki.
Miért jó így, hogy nincs benne ilyen rendszer?
Remélem érthetően fogalmaztam, lehet, hogy kicsit zavaros:D
Van benne rendszer: heti háromszor fut, minden héten.
Pl hétfő, szerda, péntek, hétvégén meg pihen. Miért ne lenne ebben rendszer? Mit számít az, hogy 2 nap kihagyás lesz 1 nap helyett? Nem értem a problémát.
Azt mondja majd, hogy változó melyik napokon, de heti 3x megy.
Egyébként kihagytál jó pár verziót, pl. hogy egymás utáni napokon megy mindig (nincs pihenő), vagy 2 nap egymás után és 1 egy vagy két napos pihenővel, stb..
Most miért baj, ha nem kettő naponta fut, hanem pl. hétfő, szerda, péntek? Eleve attól is függhet, hogy mikor ér rá, az is rendszeres, ha mindig megvan a 3, de más-más napokon, ha úgy ér rá. De ha tudatosan csinálja a pihenést, akkor is lehet, hogy mondjuk a pénteki hosszabb, intenzívebb, mint a hétfő, szerda, ha az előbbi felállást vesszük.
Nekem volt időszakom, amikor úgy volt heti 3, hogy csak hétköznap edzettem, abból 1 úszás, 1 bringa és 3 futás volt, hétvégén meg túra.
Én is 3x futok. Senki nem kérdezte még meg, hogy hány naponta futok. K-Cs-Szo, ebből a szombati hosszú futás, a keddi kis intenzitású, a csütörtöki intervall. Utána 2 nap pihenő.
Szerintem ez tökéletes rendszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!