Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Egy profi kickboxos minden...

Egy profi kickboxos minden nem edzett embert kenterbe verne harcban?

Figyelt kérdés
Azért kérdezem mert sok bunkó van aki állandóan kötekedik velem, és ezt már unom meg azt is hogy egyedül nincs arcuk, és 1héten belül fogok menni első edzésemre legalább könnyen elintézzem azt aki nem hagy békén ok nélkül
2010. aug. 23. 21:55
 1/7 A kérdező kommentje:
úgy értettem h nem edzett, harcművészetet sose tanult
2010. aug. 23. 21:55
 2/7 Harrr ***** válasza:

Talán. Valószínűleg, hiszen előnyben van.

De egy harcművészetekben jártas embert is megüthetnek úgy, hogy a földre kerül. Persze arra is van sok küzdősportnak "fogása", ha valakit levisznek.De általában jól lerúgják a léped, és belső vérzésben megdöglesz :)

A való életben a harc nem olyan, mint a ringben. Leszúrnak, lefejelnek, öv alá rúgnak, alattomosan hátulról támadnak. 10en mennek rád.

És ami probléma, figyelned kell arra is, hogy ne tegyél túl nagy kárt abban, aki megtámadott. Ugyanis az önvédelem csak egy pontig szól...

Nekünk azt tanították, több ilyen sportot is űztem, hogy ha nem muszáj ne harcoljunk. És tudni kell futni. Ugyanis a való életben nincs continue , meg save.Egyszer élünk.

1 héten belül mész edzésre. Hosszú idő lesz, mire "profi" leszel. De ha kiállsz magadért, és kiosztasz pár pofont, nőni fog a becsületed a többiek között. De azért ne bízd el magad. Mint mondtam, a való élet más, kapsz majd pár sallert te is.

Mindezek után is azt javaslom, eddz keményen, csak a javadra válhat. Ha mázlid van, elég lesz pár rúgás, és a gyökerek leszállnak rólad.

2010. aug. 23. 22:11
 3/7 anonim ***** válasza:

Igen, és izmosodj, járj el gyúrni melette ha kell, vagy nemtudom hogy zajlik egy edzés, milyen gyakorlatokat végeznek.

De ne verekedj ha nem muszály! Saját tapasztalat...

Kötöszködött a gyerek egy buliban egész este, ő ütött először , de nem okozott komolyabb sérülést nekem, aztán 1 ütésből leütöttem (nem azért mondom) és a csaja hívta a rendőröket meg a mentőket.

Persze a rendőrőkkel is csak nekem akadt gondom, de semmi komoly nem lett végül.

2010. aug. 23. 23:31
 4/7 anonim válasza:

Sokmindentől függ. De egy profi harcMŰVÉSZ soha nem üt először. A kérdésből nem az jön le, hogy bántanak is, fizikailag. Csak kötekednek. Járj el edzeni, magadért, erősödj fizikailag, de erkölcsileg is.

Mellé ajánlanám, hogy olvass sokat. A kötekedők ellen (amíg nem bántanak, csak beszólogatnak) használj verbálpetárdát.

2010. aug. 23. 23:56
 5/7 anonim ***** válasza:

Ja,jó lehet a kick box,bár a magas rúgásokat utcán kihagynám,mert kockázatos.Inkább kézzel old meg és ha megpuhult,akkor rúghatod is.

Amit előzőleg írtak házibulis élményem nekem is volt.

Mindenki előtt nem bunyóznék,pont a leírt dolgok miatt.

Megvárom,amíg elmegy vécére,vagy a kertbe és ott kell elintézni,amikor senki nem látja.Ilyenkor az ellenállásuk is kisebb,viszont a többiek előtt a büszkesége miatt nem fogja feladni és akkor komoly verés is lehet belőle.

Egy tapasztalt verekedő pedig,mindig elsőnek üt,ezzel is kézben tartva a helyzet irányítását.

2010. aug. 24. 01:36
 6/7 anonim ***** válasza:
ilyen kérdést is max 1 14 éves gyerek tehet fel...
2010. aug. 24. 01:58
 7/7 anonim ***** válasza:
nem, a győzelem a mentalitásodtól függ, és lehetsz akármekkora kickbox fighter, ha fejbevágnak egy székkel akkor te is pont annyit érsz mint aki semmit nem csinált életében :)
2010. aug. 24. 11:35

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!