Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Kondiba kell védettségi?

Kondiba kell védettségi?

Figyelt kérdés
2021. máj. 16. 11:39
 1/5 anonim ***** válasza:
Igen
2021. máj. 16. 11:43
 2/5 anonim ***** válasza:

Ha 18 év alatti vagy van van versenyzői igazolásod akkor nem kell. Ezen kívül elméletileg csak igazolvánnyal lehet menni.

A gyakorlatban viszont sok hely nem foglalkozik vele, hogy van-e?

2021. máj. 16. 11:56
 3/5 anonim ***** válasza:
18 év alatt csak sportolóival, vagy igazolvánnyal rendelkező nagykorú kíséretében mehetsz. 18 felett CSAK védettségi igazolvánnyal. Amúgy 2-esnek igaza van, bár én éttermekben tapasztaltam, nem nagyon ellenőrzik. 4 alkalommal 2 helyen fel se merült. 1 helyen rákérdeztek, hogy van-e, mondom van, elhitték. Az utolsó alkalommal kérték csak, hogy mutassam meg, de az is csak ránézett, simán elvihettem volna másét (a sajátom mutattam fel természetesen, csak az ellenőrzés hatékonyságát tárom fel).
2021. máj. 16. 12:07
 4/5 anonim ***** válasza:
18 felett is mehetsz versenyzoivel, nem csak oltassal.
2021. máj. 16. 14:30
 5/5 anonim ***** válasza:
18 év alatt és felett vagy versenyzői vagy védettségi. Nem tudom mit nem lehet érteni a kormányrendeleten. Értő néma olvasás. Ennyi a titka
2021. máj. 18. 05:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!