Most akkor a konditerembe továbbra is lehet menni versenysportolói igazolással, vagy oda is kell a védettségi igazolvány?
A pultos kiscsaj azt mondta hogy mehetek 4 millió oltott után is versenysportolóival, viszont a neten az van hogy:
"edzőterembe, uszodába, jégpályára ezentúl csak a védettek, igazolvánnyal rendelkezők, illetve a versenyszerűen sportoló 18 év alattiak mehetnek"
Ez az én olvasatomban azt jelenti hogy kell az oltási igazolvány, csak akkor ezdhetsz versenysportolóival, ha 18 éven aluli vagy.
"A védettségi igazolvánnyal rendelkezők edzőterembe és uszodába is mehetnek, ezeket a versenyszerűen sportoló 18 év alattiak, valamint a versenyre vagy mérkőzésre készülő 18 év feletti, igazolt sportolók is igénybe vehetik." - Az email-ben ez volt leírva.
Én ezt úgy értelmeztem, hogy 18 év felett mehetsz edzőterembe védettségi nélkül.
Azonban javítson ki más, mert lehetséges, hogy tévedek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!