Konditeremben mindenkinek köszönsz?
Én sose értettem azokat az embereket, akik minden emberrel lekezelnek. Félreérté ne essen, nagy bajom nincs ezzel a gesztussal, de számomra túlságosan modoros. Ráadásul abba a terembe, ahova járok, ott van olyan, hogy lenn vagyunk harmincan. Tököm akarna harminc emberrel egyesével kezet fogni úgy, hogy max ötöt ismerek közülük.
Ettől függetlenül fontos az illem, szóval amikor belépek a terembe, akkor jó hangosan köszönök egyet, hogy mindenkihez eljusson, és kész. Nem zökkentek ki senkit az edzéséből azzal, hogy megyek oda pacsizni-öklözni. Kezet fogni csak azokkal szoktam, akikkel van valamilyen személyes kapcsolatom és legalább beszélőviszonyban vagyunk. Olyan emberekkel miért fogjak kezet, akiket szökőévente egyszer látok a terem másik végében hátazni?
Viszont sok az olyan, aki nem köszön.
Nem viszonozza és át is néz a másikon.
Ez a stílus az öltözőben kezdődik és folytatja a bunkó viselkedését a teremben.
Sajnos vannak páran, akik így viselkednek
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!