A BCAA tényleg számít annyit, hogy megérje venni?
Figyelt kérdés
Kinek mi a tapasztalata róla? Nyújt számottevő segítséget izommegőrzésben, vagy nincs különbség, hogy vele vagy nélküle edzel?2021. máj. 14. 19:33
11/13 A kérdező kommentje:
OK köszi.
Néha éhgyomorral futok és ilyenkor érzem, hogy sokkal kevesebbet bírok (nyilván). Arra gondoltam, az ilyenek előtt azért hasznos lehet akár a BCAA is... Bár én még mindig tartom, hogy szerintem az edzések után is hasznos kell legyen, hisz az izmok felemésztése nem áll meg az edzés végével.. nem?
2021. máj. 14. 22:52
12/13 anonim válasza:
Biztos ad valami pluszt,ha szeded..de kozel sincs akkora pozitiv hatasa,hogy erdemes legyen szedni. Nyilvan,ha a penztarcad engedi,akkor erdemes egy probat tenni vele,hisz valamiert a profik is hasznaljak. De a fejlodes kulcsa meg mindig a megfelelo etrend,edzes es pihenes. Nem a BCAA,kreatin,glutamin,feherjepor..stb fogja a sikert hozni szamodra. En evek ota edzem mindenfele taplalekkiegeszito nelkul a barataimmal,akik mindenfele vackot szednek. Sosem ereztem,hogy barmivel gyengebb lennek toluk vagy lassabban fejlodnek igy.
13/13 anonim válasza:
"En evek ota edzem mindenfele taplalekkiegeszito nelkul a barataimmal,akik mindenfele vackot szednek. Sosem ereztem,hogy barmivel gyengebb lennek toluk vagy lassabban fejlodnek igy."
Vajon a 70-es. 80-as években használtak a testépítők ilyet? Még a 90-es években sem. Ennyit erről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!