Nem tudok hízni csak hasra, mit (t)egyek? Kemény fizikai munkát végzek és 187cm/80kg a max test súlyom.
Miért akarsz hízni? Ez a testsúly normális.
Ha izmot szeretnél felszedni, akkor a több étel mellett végezz heti több erősítő edzést.
Ezektől függetlenül én betippelnék egy sörhasat is, ami nem csak a zsír, hanem a belső szervek is (gyomor,bél).
Lehetne koncentrálni a törzs izmokra, azok segíthetnek sokat a belső szerveket a helyükön tartani jobban.
A kemény fizikai munka nagyon szuper, jó lesz az állóképességed, de az izomépítés teljesen más.
Maximum egy 15kg ra gondoltam és nem hasra!, van egy vagon tejsavó, túró,sajt(sajt gyártásban, konkrétan üzemben ahol mi állítunk elő tejből mindent) ezeket szeretném kihasználni. Eddig gyurtam fehérje, tömeg növelő mellett,a hasamra is edzettem és akkor is max 80kg+a has megmaradt..
Most napi 4-5-600 kg ot mozgatok meg különböző izom csoportokkal (20-25 kg rekesz,hordó karból,mégis a hasam változatlan. Ha futok lefogyok, ha hasra eddzek külön csak kitolja az izom a zsírt.erre az egész probléma csomagra szeretnék megoldást mert csinálom én azt amit mondana valaki pl mit mikor egyek igyak stb, csak egyenlőre nem sok sikerrel jártam és már bosszantó az egész.. Tudom, hogy sokan össze tennék amijük van de ez olyan dolog hogy aki egyenes hajú az göndör akar lenni, én pl az vagyok és k. vára utálom..
Remélem valaki tud segíteni 🙏
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!