Ha 16 évesen kezdek el kickboxolni, az már későnek számít? Van esély arra, hogy versenyekre mehessek?
Figyelt kérdés
Sziasztok, elhatároztam hogy újra elkezdek kickboxolni egy nagyon hosszú kihagyás után. Idén novemberbe már a 17. életévemet töltöm. Régebben is boxoltam már, egészen 7 éves koromtól 12 éves koromig. Viszont elköltöztünk és azóta nem tudtam foglalkozni a sporttal. Viszont most újra van motivációm elkezdeni, és a klubbot is kiválasztottam már. Szerintetek van esélyem még arra hogy eljussak versenyzői szintre, vagy felejtsem el?2021. máj. 13. 15:43
1/1 anonim válasza:
Ismerősöm is akkor kezdte kb. 18 évesen volt nemzetközi meccsen is. Bár amiatt mert a súly és korosztály alapján nem nagyon volt kihívója, aki meg volt azt leverte. Persze úgy mehetett ki, ha magának fizetett mindent. Ott megverték, összevarták és jöhetett haza. De elmondhatja magáról, hogy volt egy ilyen nemzetközi versenyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!