Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A szekrényugrásnál miért...

A szekrényugrásnál miért hívják a szekrényt szekrénynek? (Nagy, többemeletes, lefele szélesedő, szétszedhető zsámoly/pad)

Figyelt kérdés

Régen tényleg voltak ilyen szekrények, hogy nemcsak valaki odament, és kinyitotta az ajtót, vagy kihúzta a fiókot, hanem konkrétan le kellett emelni a tetejét, ha valami olyan kellett , ami abban volt? És tehát lehet, hogy pl valaki egyedül nem is bírta, és segíteni kellett neki levenni?

Előre is köszönöm.

2021. máj. 9. 22:52
 1/8 A kérdező kommentje:
Ja és mit tárolhattak benne? Pl ha apukának volt egy kardja, akkor azt, hogy a gyerek ne férjen hozzá, mer' éles? Vagy ágyneműt? Vagy mit?
2021. máj. 9. 22:54
 2/8 A kérdező kommentje:

Vagy ezt kimondottan direkt a sportra találták ki?

Vagy csak valaki kreatív módon gondolt egyet, hogy csinál egy ilyet, és utólag, később kezdték el ilyenre használni, hogy ugráljanak rá? Vagy ez ilyen játékeszköz volt, hogy pl ilyen bakugrást pl egyedül is tudjon valaki csinálni, és akkor nem a másikon ugrik át, hanem egy ilyen cuccon? Vagy pl esetleg kaját hidegen tartani, arra volt pl jó nagyon?

2021. máj. 9. 22:56
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Látom te sem tudsz aludni és neked is este jutnak eszedbe furcsa kérdések amik nem hagynak nyugodni :D
2021. máj. 9. 23:16
 4/8 anonim ***** válasza:
100%
Nekem az a kérdésem, hogy a gepsonka miért gép(sonka)?
2021. máj. 9. 23:57
 5/8 anonim ***** válasza:
100%

#4 géppel szeletelik olyan vékonyra

a szekrényt én se tudom

2021. máj. 10. 00:31
 6/8 anonim válasza:
100%
Ezt én sem értettem soha :D A választ viszont nem tudom
2021. máj. 10. 00:36
 7/8 anonim ***** válasza:
97%
A teljes neve svédszekrény. Svédországban sem ilyen a szekrény, de az egész szer már akkora, hogy kb. egy szekrényhez fogható a mérete.
2021. máj. 10. 10:45
 8/8 A kérdező kommentje:

Áh, köszönöm köszönöm a válaszokat, most már akkor világos. :)

Szóval svédszekrény a megoldás, és a mérete kapcsán. :)

További szép napot mindenkinek! :)

2021. máj. 10. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!