Kezdőoldal » Sport, mozgás » Labdajátékok » Játszottatok már labdás-zsámol...

Játszottatok már labdás-zsámolyos berakós játèkot? Mi a vèlemènyetek?

Figyelt kérdés

2020. szept. 20. 11:28
 1/1 anonim ***** válasza:
Én szerintem általánosban játszottam ilyet. Sorversenynél volt. Szerintem jó ötlet lehet. Egyik ember elfut a labdával, belerakja a zsámolyba, másik elfut érte, visszafut vele, és odaadja a következőnek. Sorversenynél arra kell figyelni, hogy ha nem egyenlően vannak, akkor egyvalakinek adhatunk külön feladatot, pl, hogy nézze, hogy a többiek jól csinálják-e, és akkor lehetőleg mindig más legyen, aki csak nézi, tehát ne mindig ugyanaz az ember. Meg még legyen letisztázva, hogy akkor mikor van vége, ha az utsó elviszi, vagy ha az első még visszahozza, vagy ilyeneket át lehet beszélni, még ahhoz is viszonyítva, hogy mennyien vannak az oszlopban, szal, hogy páros, vagy páratlan. Tehát még ahhoz is nézni kell,hogy melyik legyen akkor a játéknak a vége, hogy az első még elfusson akkor, vagy ne, vagy nemtom, lehet kezdésnek is pl zsámolyba rakja az összes csapatnak a labdáját a tanár akár, vagy nemtom. Szerintem jó. Csak figyelj, én ezeket a sorjátékokat úgy csinálnám, hogy "Számít a gyorsaság, de nem verseny". Tehát saját magához mérten igyekezzen mindenki legjobban teljesíteni.
2021. máj. 9. 23:01

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!