Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Melyik lovardát ajánlanátok?

Melyik lovardát ajánlanátok?

Figyelt kérdés

El szeretnék kezdeni lovagolni, és a lovarda kiválasztásában szeretnék segítséget kérni. Tudnátok olyan helyet ajánlani, ahol színvonalas az oktatás, ezenkívül képzett lovak és segítkőkész, kedves oktatók vannak? Az is fontos lenne, hogy ne ,,futószalagszerűen" menjen az oktatás, tehát a lovak ápolását, felszárszámozását is megtanítsák.

Várom a tapasztalatokat:)

Előre is köszönöm a válaszokat!

2021. máj. 6. 21:01
 1/8 anonim ***** válasza:
Elsősorban is, milyen környéken keresel lovardát? Nem mindegy, hogy Borsodban, vagy Baranyában...
2021. máj. 7. 14:26
 2/8 A kérdező kommentje:
Jaj, elnézést, elfelejtettem leírni. Budapest és környéke:)
2021. máj. 7. 21:01
 3/8 anonim ***** válasza:
1-es vagyok... sajnos nem vagyok jártas a Pesti lovardákban, esetleg a Tatterstal( Nemzeti lovarda)? Viszont érdemes ilyen faluvégi bácsiknál is elkezdeni, ők tényleg megtanítanak mindenre szívvel lélekkel, viszont vannak kivételek, de a lovarda szerintem is jobb...
2021. máj. 7. 21:44
 4/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ! A Nemzeti Lovardáról vegyes tapasztalatokat hallottam, de mindenképp utánanézek akkor.
2021. máj. 8. 19:35
 5/8 anonim ***** válasza:
Szia, én a Nyiharda Lovardát ajálnlom, meg a Cifra lovardát 😉
2021. máj. 13. 20:58
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Utánanézek azoknak is, eddig ezekről még nem is hallottam.
2021. máj. 15. 07:39
 7/8 anonim ***** válasza:
Bocsi elírtam a második az Cifra Lovasiskola 😀
2021. máj. 15. 09:05
 8/8 anonim ***** válasza:
Lenke Lovasudvar!! Nem futoszalag, jó lovak. Az oktatók nagyon jók. Csaaaak ajánlani tudom.
2021. szept. 23. 21:06

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!