15 fok van jelenleg, ebben még vállalható pulcsiban a szabadtéri futás, vagy ez már jóval hűvösebb, mint amennyiben a futást ajánlják?
17# - ahha 2009 ben kezdem el futni, de inkább 10 ben....
szóval ezt rosszul tippelted
Neked szövegértelmezési bajod van ?
"Te erről semmit nem írtál, csak jöttél a technikai felsővel olyan stílusban, hogy aki hagyományos pólóban vagy télen pulóverben futy az nem is ember, de különösen nem futó. Ugyanezt előadtad máshol is. Holott bőven elég, ha valami vékonyban fut, pamut póló ugyanúgy megteszi."
Milyen stílusban? azt ítam hogy pulcsiban nem futunk, ---- ebben hol a fészkesfrancban van az hogy aki nem abban fut nem ember és nem futó? áruld már el? de tényleg, olvasni kéne megtanlni még egy kicsit talán jobbna,
vagy esetleg online önérzet? Nem kéne felfújni a dolgokat és olyasmit látni mögé ami nincs ott.....
22:
Ja, 2009 bizonyára nem 2000-es évek. A sejtésem pont hogy stimmel ebből a szempontból, hiszen már azután kezdtél futni, hogy divatossá vált, és nem tudod elképzelni divatos futócuccok nélkül a futást (gyk.: Nem mindenki ilyen, aki azóta kezdte, sőt...)
Azt írtad pulcsiban nem futunk, én meg írtam, hogy csak magad nevében beszéljél. Mindenki abban fut, amiben jól esik neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!