Jó ha így sportolok?
Nos akár rövid élettörténetet is adhatnék, és hogy hogyan és miként sportolok de most időhiányom miatt "rövid sorokra" hagyatkozom.
Iskolában jetente 5 tesiórám van, atletizálok, és frizbizek. A karantén idején/ miatt eléggé keveset sportoltam, az elején még rendszeresen minden nap sportoltam, szokásomhoz híven, de később trehányabb lettem, és legvégén belelustultam. Ezekből a hibáimból következett most hogy ezt a kérdés megfogalmazódott a fejembe. Az a véleményem, hogyha most visszamegyek iskolába, megint jön a kemény tesióra, kemény frizbi és atlétika edzéseim. Lassan "rövid" elmondásomból kikövetkeztethette pár ember hogy az utolsó pár hétben ( utolsó hetek = 4-5 akár 6 hete is, nem szokásom számon tartani ) nem igazán mozogtam, tehát hetente pár nap egy 10 percet mozogtam, esetleg kisebb gyakorlásokat (frizbi) végeztem azok se voltak többek 20 percnél. Szóval kitérve a tényleges és őszínte lényegre: Amikor vége a karanténnak akkor nekem menni fognak az edzések? Mármint úgy értem, hogy tartani tudjam a tempót ahhoz gyakorlás és fizikai munka kell és szerénységem ugyebár ebben hiányt szenvedett ( :d ) Vélemények? Esetleg valaki tud egy tényleg kicsi helyen végezhető napi edzést, most ilyen legalább 2 órás (ugye frizbi, atlétika és egyebek) napi edzéshez mérve kérdezem ezt.
Várom a válaszokat :).
Egy edzéshiányban szenvedő leányzó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!