Kezdőoldal » Állatok » Kutyák » Súlyozó, sportoló kutyások...

Súlyozó, sportoló kutyások milyen hámot használtok?

Figyelt kérdés

A husky kutyámmal rendszeresen járunk sportolni,naponta edzünk,mozgunk együtt.Nem rég belefogtunk a súly húzásba,már egész szépen haladunk is,de kellene egy normális hám.

Csináltattam egyet még mielőtt neki indultunk volna a dolognak,de nem volt hosszú életű.(pedig nem olcsó fajtát választottam,hogy nehogy problémák legyenek vele..)

Látszólag sem a legkényelmesebb viselet neki és hamar elkopott az anyag.Nagy súlyt nem húzott annyira,hogy az ártson,csak egyszerűen sz*r anyagú volt és így inkáb hagyom is.

Akinek VAN tapasztalata ilyen ügyben tudna segíteni,ajánlani esetleg jó hámot?

Julius K9 és egyéb bolti cuccok köszönöm,de nem jók már néztem.Van nekik is sport hámjuk,de az sem alkalmas/a legjobb súly húzásra.

2019. aug. 8. 23:40
 1/2 anonim ***** válasza:
100%

El perro hámok

[link]

Bélést is kérhetsz bele hogy ne vágja nagyon

2019. aug. 8. 23:55
 2/2 anonim ***** válasza:
26%
Vagusban hiszek. Azok örökéletűek, örök garanciával.
2019. aug. 9. 12:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!