Szálkásitás alatt lehet az étrendbe bakonyi zsirszegény túró?
A túró az utolsó étkezésem magába naturon fogyasztom 125g-ot semmit nem teszek mellé :D
Köszi a választ!
Az ereid az alacsony testzsírodnak köszönhetően tűnnek fel, 10-11% közelében azért már egyre több helyen. A hasi erek inkább 8%-nál látszanak igazán, de akkor már relatív igencsak szálkás vagy.
A túróval nincsen gáz, bár ha teheted inkább soványtúrót fogyassz zsírszegény helyett, a kiesett zsírt meg lenmagolajjal pótolt. Én versenyfelkészülésnél a végén már elhagyom a túrót teljesen, de neked nem kell, gondolom nem versenyre diétázol.
Keverd be folyékony édesítővel, úgy az igazi! :)
Ehhez mit szóltok jól összevan rakva mit változtatnátok meg ?
(6:30) 70g zabpehely+ 30g whey protein professional+ 1 kanál lenmagolaj+ 5dl szénsavmentesásványvíz
3 főtt tojásfehérje vagy 100g Tonhalkonzerv
(9:40) 150g csirkemell vagy pulykamell+ 62.5g barnarizs
(11:35) 150g csirkemell vagy pulykamell+ 62.5g barnarizs
(13:45) 150g csirkemell vagy pulykamell+ paprika,uborka
(14:00-15:30) Súlyzós edzés+ 15dl szénsavmentesásványvíz+ 14g G-bomb
(16:00) 30g Whey protein professional+ 3dl szénsavmentes ásványvíz
(19:00) 150g csirkemell vagy pulykamell+ 150g brokkoli
(20:30) 125g Zsírszegény túró
(21:00-22:00) Aerob: Elliptikus tréner+ 10dl szénsavmentesásványvíz
(22:15) 30g Whey protein professional+ 3dl szénsavmentes ásványvíz
A szisztéma nagyon jó, az arányokat meg lődd be magadnak és működni fog. Én a diétát 3g ch/tskg-ról indítom és az utolsó 3 hétben szoktam eljutni addig hogy már csak minimális zabpehely megy reggel illetve a zöldség. A fehérjét én 2,5g-nál nem szoktam feljebb vinni, inkább a többszörösen telítetlen zsírokkal pótolom a kiesett kalóriát.
Edzőtársam meg 4g fehérjét tol és minimális zsírt: mindkét szisztéma tökéletesen működik, ugyanúgy beszáradunk a 16. hét végére. Ahogy neked jó!
Szerintem brokkoliból tolhatnál többet is, de ha jó az emésztésed akkor semmi probléma nincsen. Nekem minimum 80-90 deka brokkoli megy naponta.
Amúgy tényleg kiváló, tökéletes diéta, a kezdő testépítők is nagyjából így készülnek. Egy Adipokill-t azért beszereznék a helyedben +L-karnitint. A végén jól fognak jönni, főleg amikor már mindenkit meg tudnál gyilkolni és alig állsz majd a lábadon. Persze ha csak egy kockás has a cél akkor ezzel nem fogsz szembesülni. :)
Amit még tudok javasolni, ha később a székleted száradni fog és gyakran lesz szorulásod: az egyik pulykás kajádat helyettesítsd majd tojásfehérjével, nekem bevált.
A kaját sózd, mert a nátrium fontos, de ne vidd túlzásba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!