Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Miért van ez? Miért vezetik...

Miért van ez? Miért vezetik félre az embereket?

Figyelt kérdés

Itt gyakorin ekezdtem olvasgatni sport témában és láttam egy egy kérdezőt, hogy tanácsot vártak, hogyan fogyjanak le. Rengetegen írták (írtátok) hogy az egészséges étrend nem elég, sport is kell. Hát, nem hiszem el, hogy ennyire ostoba mindenki. Lehet, mindenkire máshogy hat a dolog, de én szinte már túlsúlyos voltam, amikor kb 1 évvel ezelőtt elkezdtem egészségesen enni (néha 1-1 szelet torta is belefér). Nekem kb 1 hónap alatt hatott. És csak napi 20 perces edzést tartok, hogy legyek kondiban. Ami nyújtás, helybenfutás, hasprés és guggolás. Minden nap ennyi és teljesen jól érzem magam, rengeteget fogytam és bár nem kockás de lapos a hasam. Nem tudom miért kell félrevezetni az embereket, egészséges étkezéssel (sok zöldség, sok hús, csak teljes kiörlésű kenyér, rengeteg víz és sok gyümölcs) és egy napi 20 perces kis otthoni edzéssel (semmi futás, semmi súlyemelés) simán le lehet fogyni.

23/L

2021. ápr. 27. 19:24
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

"Rengetegen írták (írtátok) hogy az egészséges étrend nem elég, sport is kell."

"És csak napi 20 perces edzést tartok, hogy legyek kondiban. Ami nyújtás, helybenfutás, hasprés és guggolás. Minden nap ennyi és teljesen jól érzem magam, rengeteget fogytam és bár nem kockás de lapos a hasam."

Szóval szerinted ha azt mondják hogy sport is kell az félrevezetés. Te meg napi szinten sportolsz ami segített a fogyásban.

(mellesleg a legtöbb ember nem sportol heti 140 percet ami több int 2 óra. Te meg igen.)

Most vagy buta vagy vagy egy lvl 1 troll.

2021. ápr. 27. 19:36
 2/9 anonim ***** válasza:
100%

A sportolás nem azonos a testépítésssel! Ha eddig azt hitted, akkor nagyon tévedsz!

Fogyni meg ugyan lehet sport nélkül is, csak akkor az eredmény egy löttyedt, ronda valami lesz.

Mellesleg éppen azt írod te is, hogy naponta sportolsz, szóval érthetetlen a hőzöngésed!

2021. ápr. 27. 19:46
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A sport nem azt jelenti hogy ha le akarsz fogyni, akkor profi sportolónak kell menned. Hanem pl pont ezt, amit te is csinálsz. Testmozgást.
2021. ápr. 27. 19:47
 4/9 A kérdező kommentje:
De nem, félreértitek. Nem így értettem. Hanem, hogy azt írták sokan, hogy sokat kell futni meg súlyt emelni, hogy elérjünk valamit. Én erre akartam tenni a hangsúlyt, hogy én futás nélkül egy kis bemelegítés szerűvel is fogyok. szerintem a napi 20 perce egyáltalán nem sok. Még idegesség levezetésnek is jó.De lehet én fogalmaztam rosszul elnezést ezért.
2021. ápr. 27. 19:55
 5/9 anonim ***** válasza:
100%

4: te nem érted, hogy nem kötelező a sportolás, de könnyebb úgy fogyni és az alap egészségednek is jót tesz. Amikor meg azt mondják az emberek, hogy sportolj is a diéta mellett az nem azt jelenti, hogy minden nap 2 órát fuss. Annyi értelem meg legyen mindenkiben, hogy ha utál futni akkor helyettesíti biciklizéssel, valami ugribugrival vagy bármivel. A lényeg a mozgás.

Lehet fogyni koplalással, lehet fogyni kizárólag (rendes) diétával és lehet fogyni rendes diétával + sportolással. A végeredmény mindig a harmadiknál lesz a legjobb.

2021. ápr. 27. 20:27
 6/9 anonim ***** válasza:
100%

A sport segít a fogyásban és a kinézetet is javítja, hisz izmosít, de sport nélkül is le lehet fogyni.

Fogyni akkor fogsz, ha kalóriadeficitben vagy. Az, hogy ezt a deficitet hogyan teremted meg, az lényegtelen. A sport is segíthet benne, de csak diétával is kivitelezhető.

Végülis az egészséges étrend sem kell, az is csak segít. Ha étolajból és kristálycukorból beviszel minden nap 1200 kalóriát, akkor is fogyni fogsz, csak valszeg tönkremegy a szervezeted és minden bajod lesz. :D

2021. ápr. 27. 21:05
 7/9 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2021. ápr. 28. 09:29
 8/9 anonim ***** válasza:
73%
Azért írjuk, mert ahhoz, hogy valaki lefogyjon, és tartósan meg is őrizze az alakját, életmódváltás kell, nem diéta. És az egészséges életmód része a mozgás is
2021. ápr. 28. 11:59
 9/9 anonim ***** válasza:
100%
Mert ha többet mozog valaki, akkor gyorsabban fogy
2021. ápr. 28. 11:59

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!