Ha fogyás után lemegy a hasad a bőr is visszahúzódik egy idő után?
Ez nagyon sok mindentől függ, elsősorban a leadott súly mértékétől, az életkortól és attól, meddig cipelted a túlsúlyod. Általánosságban
- ha 30-40 kilónál több volt rajtad és/vagy másfél-két évtizedig túlsúlyos voltál, akkor valamennyi bőr szinte biztos vissza forg maradni. A kor előrehaladtával a kollagéntermelés csökken, ezért egy 30 fölötti nagy fogyás szintén nagyobb valószínűséggel eredményez majd felesleges bőrt.
Arra viszont számíts mint pozitívum, hogy a bér a fogyás után is folyamatosan fog visszahúzódni, annak sokkal több időre van szüksége. Ne rémülj meg attól, ha fölös bőrt látsz magadon a fogyás után, ennek a visszahúzódása akár több évig is folytatódhat, így a végeredmény sokkal jobb lesz, mint amit kezdetben tapasztalsz.
Nem, nem brutál számokròl van szò :) Nem vagyok másfél mázsás, de az utóbbi pár évben följöttek a kilòk, és most megy le szépen. Az a baj, hogy én nagyon has+derékre hìzòs vagyok így ott látszik meg leginkább de most a fogyás is
Súlyban eddig kb 5 kilò, még ugyanennyit le kell adnom, tehát olyan 10-ről beszélünk
Így van, 10 kg fogyásnál nem kell, hogy visszamaradjon nyúlás.
Azóta eltelt majd egy év. Mit tapasztalsz, kedves kérdező?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!