Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Milyen sport lenne a megfelelő?

Milyen sport lenne a megfelelő?

Figyelt kérdés

Szeretnék újra lefogyni.

Futni szeretnék 2 naponta fél órát legalább/ 3 óra bicikli.

Felülés a hasizom erősítésre mennyire lesz jó? Mondjuk 10 perc?

Tudom a kaja sok mindent tesz. Jelenleg levagyok égve így amire van pénzem azt eszek.

Múlthéten csak zsíroskenyeret ettem nem egészséges egyáltalán de most egy darabig ez van sajnos

2021. ápr. 22. 10:11
1 2
 11/11 A kérdező kommentje:

Napi 12 órás munkánál többet már hova dolgozzak? Bejött egy nagy költségem elvagyok úszva ez van.

Ha már úgyse tudok kaviárt venni reggelire akkor már kihasználom hogy alapból kevesebbet eszek és mozgok.

Legalább ennyi örömöm legyen az életbe tudod ez is tereli a gondolatot a szar életemről.

Nem ez a pár kiló a legnagyobb gondom bárcsak ez lenne,de a többi mivel nem rajtam múlik nem tudom megváltoztatni. Max ha felkötöm magam és nem kell ebbe a szar világban vergődnöm

2021. ápr. 23. 04:20
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!