88 kg-osan elkezdhetek futni?
Figyelt kérdés
Sziasztok!
Járok heti 3x Crossfit edzésre (külföld) már 10 hónapja, arra gondoltam, hogy elkezdenék mellette heti 2x futni, hogy növeljem az állóképességem, főleg, mióta letettem a cigit.
178 cm vagyok és 88 kg jelenleg, ez egy éve még 120 kg volt. Nem nyírná ki a térdem / ízületeim a futás?
26N
2021. ápr. 21. 13:25
A kérdező szavazást indított:
Kezdd el a futást
Inkább fogyj még 10 kg-t, mielőtt elkezdesz futni
17 szavazat
1/4 anonim válasza:
Szerintem szépen fokozatosan, esetleg térdszorítókkal elkezdheted nyugodtan. Volt már korábban baj a térdeiddel? Amit még javasolnék, az a bicikli, szobabicikli.
2/4 anonim válasza:
Én így kezdtem el futni,87 kg-osan.Nem nyírja ki a térded,nekem sem volt semmi bajom tőle.
3/4 anonim válasza:
Nem nyirja ki a térdet, az a 88kg nem csak háj meg izom, hanem van ott víz is bőven, tehát nem szárazak a porcok. Nyugodtan, de fokozatosan kezdj el futni :))
4/4 TotoJTD válasza:
Ne sajnald el a futocipo arat, illetve jol valaszd meg a talajt ahol futni szeretnel. Ha ezek megvannak, nem lesz semmi gond.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!