Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » A nyújtás okoz striákat?

A nyújtás okoz striákat?

Figyelt kérdés
Nemrégiben elkezdtem nyújtani, és ma olyan striákat látok a karjaimon, hogy megijedtem. Eltűnnek ezek?

2021. ápr. 17. 01:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak nyújtasz vagy izmot is növesztesz?
2021. ápr. 17. 01:53
 2/8 A kérdező kommentje:
Mondhatni edzek otthon. Lábemeléssel indult (hasizom miatt), és közben a karjaimmal is végzek gyakorlatokat. Protein shaket vagy bármi extrát nem viszek be, mert nem akarok nagyobb izomzatot, csak kockahasat
2021. ápr. 17. 02:04
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hmm, ez érdekes. Jártam edzeni, volt ez is téma. Ilyenről még nem hallottam. Olyat már igen, hogy valakinek hirtelen nagyot nőtt az izomzata vagy hirtelen sokat fogyott és ezt nem tudta a bőr követni. Viszont magától a nyújtástól egy ismerősömnek sem lett ilyen.
2021. ápr. 17. 02:05
 4/8 A kérdező kommentje:
Amúgy fogyni is elkezdtem úgy másfél hete. De ennyi idő alatt is kialakul? :O
2021. ápr. 17. 02:07
 5/8 anonim ***** válasza:
100%
Mennyit fogytál? Egy hét alatt gondolom azért csak 1-2 kilóról van szó. Lehet, hogy ennyire érzékeny rá a bőröd. Állítólag a szolárium hatásos rá, én nem próbáltam. Plusz, a hideg zuhany/kád, összehúzza a bőrt.
2021. ápr. 17. 02:17
 6/8 A kérdező kommentje:
Hosszú csíkok vannak a hasamon 😭😭 annyira csúnya vagyok 😭😭😭
2021. ápr. 17. 12:14
 7/8 anonim válasza:
Nyugiii, nem kell ennyire bepánikolni. Idővel kifehéredik, halványul és nem fog annyira látszódni. Kenegesd krémmel, és ezt a folyamatot feltudod gyorsítani. Nekem a "Dr.Kelen stria krém" kb. másfél hónap alatt rengeteget javított, és halványított rajta. A sötét lila csikok most már világos rózsaszínek.
2021. ápr. 22. 21:08
 8/8 A kérdező kommentje:
Fehér az összes csík, de azért köszi a választ :)
2021. ápr. 22. 23:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!