Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogyan lehetne nagyobb fenekem?

Hogyan lehetne nagyobb fenekem?

Figyelt kérdés

Edzek már másfél éve de nem nagyon látok változást. Se fogyást. Csak tartom az alakom. Narancsbőrös és striás is vagyok. Gondoltam edzéssel kicsit halványodnak, de mégse. Nagyobb fenekem azért lehetne valamivel? Nektek bevált valami?

Segítséget előre is köszönöm

16l

2021. ápr. 16. 19:33
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Mit eszel és mennyit?
2021. ápr. 16. 20:21
 2/4 A kérdező kommentje:
Mindent eszek. Nem diétázom. És elég jóízűen. De állítólag nem vagyok kövér (pedig én annak látom magam) és jó alakom van mások szerint(ezt se hiszem el). 49 kg 158 cm
2021. ápr. 16. 20:23
 3/4 anonim ***** válasza:
89%

Az alak és a tömeg az egy dolog, másik a testösszetétel.

Lehet érdemes lenne megpróbálnod elkezdeni egészségesebben étkezni, hanyagolni nagyrészt a cukrokat, finomított szénhidrátokat, "junk foodot" (meki, kfc és társaik), helyette sok zöldség, rost, sok vizet inni, fehérje bevitelre figyelni stb.

Ismertem egy lányt, ő is, amíg hosszú nadrágot hordott teljesen normálisnak tűnt, aztán nyáron mikor rövidnadrágot húzott akkor látszódott, hogy tiszta narancsbőr meg zsír a lába. Persze genetika is, de a táplálkozással és mozgással azért lehet rajta segíteni.

Nálad a mozgás ezekszerint megvan, viszont a táplálkozás akkor nagyon nincs rendben, ha másfél év alatt nem sikerült számottevő változást elérned.

2021. ápr. 16. 20:31
 4/4 anonim ***** válasza:
Az sem mindegy, hogyan edzel. Mert arrol nem irtal semmit, ahogy a kaloriabeviteledrol (feherje mennyi?) sem. Ezek nelkul biztosan nem lehet segiteni.
2021. ápr. 21. 12:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!