Hogy növelhetném az állóképességem ? Alig bírok, peidg nem vagyok kövér
Figyelt kérdés
Gyenge vagyok ciki de az idősebb és ducibb testverem jobban bírja én meg lihegek ha 3.ra fel kell menni.2021. ápr. 15. 10:12
11/15 A kérdező kommentje:
Normális súlyban vagyok 172/60
Ez a lehetőség kizárt a tesom hasonló magassághoz 80kg és kb engem átugrik lefut gyorsabb, fittebb. Félek valamilyen szervi bajtól.
2021. ápr. 15. 11:27
12/15 anonim válasza:
Kardiológiára és/vagy tüdőgyógyászatra érdemes menni, esetleg labor. De először a háziorvosnak telefonálj, mert ő ad beutalót. Gondolom évek óta ez a helyzet, szóval a kivizsgálás se halálosan sürgős.
13/15 anonim válasza:
11: ne magadban rettegj, hanem menj el a háziorvoshoz, és kérj első lépésben egy teljes laborvizsgálatot. Annak alapján már az orvos is látja, hogy merrefelé kell keresgélni (ha van vmi eltérés)
14/15 anonim válasza:
Apunak volt olyan, hogy elfáradt, nehezen vette a levegőt, azt hitte tüdőgyulladás, vagy ilyesmi, aztán kiderült, hogy a szívével van gond. Szerintem nézesd meg, ha nincs baj, akkor kezdj el rendszeresen sportolni.
15/15 anonim válasza:
Hat ha nem csinalsz semmit akkor nem meglepo 🤷♂️ kezdj el vmit sportolni
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!