Szerintetek lehetséges hogy a fociról átváltsak atlétikára? Szoktam atlétizálni is de a foci előrébb volt mindig is.
Figyelt kérdés
Sziasztok. Az lenne a kérdésem, hogy van e esélyem arra hogy átváltsak fociról atlétikára. Elsős korom óta atlétizálok iskolai szinten és jártunk versenyekre is (most 8ba járok). A foci már ovis korom óta az életem része, de lehet át szeretnék térni az atlétikára. Leginkább hosszú távú futás megy és még talán ami még elég jól megy az a kislabda, meg a gerely, de szeretek távolt és magasat ugrani is.. Székesfehérvàrra megyek tovább tanulni úgyhogy ott is sportolnék. Szerintetek van esélyem arra hogy Fehérváron atlétikázzak? (Nem vagyok valami magas, 154 cm vagyok)
Köszönöm mindenkinek aki elolvassa és válaszol is☺
2021. ápr. 9. 00:27
1/2 anonim válasza:
szia, atlétikára bármikor át lehet váltani kb bármelyik sportágról. A fiúk nagy része igazándiból ebben a korban kezdi el. Szóval szerintem ha érdekel simán belevághatsz, főleg ha már van is tapasztalatod az atlétikával kapcsolatban. A magasság miatt pedig ne aggódj, nem feltétlen kell magasnak lenni ehhez a sportághoz
2/2 anonim válasza:
Szia, a bátyám is akkor kezdte, most meg junior vb-re megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!