Szerintetek érdemes újra atletizálnom?
Figyelt kérdés
Általános iskolában 2 évet atletizáltam versenyszerűen, rövidtávfutásban, helyből távolugrásban, távolugrásban és magasugrásban szép eredményeket értem el. Ám azóta rengeteg sportsérülést szereztem, volt 2 műtétem is, nagyon nehezen rázódtam vissza a sportba. Egy ideje fokozatosan visszaszoktattam magam a mozgáshoz, nagyon motivált is vagyok atlétikát illetően. 17 éves vagyok egyébként, most leszek végzős. Szerintetek még van esélyem a sportágban?2019. aug. 26. 21:13
3/4 A kérdező kommentje:
Nem feltetlen szeretnek ujra versenyszeruen atletizalni, bar termeszetesen orulnek, ha simerulne, de talan azzal mar elkestem. Edzesekre szeretnek jarni, ujra formaba lendulni, es esetleg aztan ujra eredmenyeket elerni.
2019. aug. 26. 22:29
4/4 Breast válasza:
Hobbi szinten nyugodtan.
Amatőr versenyeken is indulhatsz. De profi karrierről felesleges álmodnod. Még ilyen magyar bajnok címeket se kellene nagyon kergetni. Nem vagy öreg egyáltalán, de azokról lekéstél azért. Nem tudom milyen műtétek voltak, azok is számítanak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!