Milyen kardos sportok vannak?
Figyelt kérdés
Nemrég hagytam abba a sportot és valamilyen küzdősportot keresek és a kardos sportok jöttek nekem be2021. ápr. 3. 15:48
1/3 anonim válasza:
Kuzdosport nincs olyan amiben kardot hasznalnak. A vivast lehetne annak mondani , de szerintem nem nevezheto kuzdosportnak. A kuzdosport szerintem az amiben rendes harc van ha jobban tetszik "verekedes" pl box
2/3 anonim 

válasza:

HEMA. Én azt ajánlom, kétség kívül az a legjobb, legsokoldalúbb.
3/3 anonim válasza:
A vívást a küzdősportokhoz sorolják. Nem tudom, hogy a többi ehhez hasonló is oda tartoznak, de talán a tőrvívás és a párbajtőr-vívást is tartozhat ide.
Viszont itt van még pár küzdősport, amihez ugyan nem kell kard, de talán tetszhet:
karate
nindzsucu
jio-jitsu
kungfu
aikidó
dzsúdó
kempo
kendó
Ui.: Remélem tudtam segíteni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!