Sportok közül lányok a vadászatot,pecázást ki próbálnátok? Kort is írjatok🙂
Vadászat kizárt, nem bírnék lelőni egy állatot. Ha a lövés a lényeg, akkor már inkább sportlövészet.
Horgászni már voltam, de mivel a halat is, szúnyogokat is utálom, nem tetszett.
Vadászat nem, mert...
Nem szeretném megnézni azt, ahogy több ember megöl 1 ártatlan állatott, majd a megölt állat testével részegen fotózkodnak
(Tudom, hogy vannak olyan vadászok, akik nem ezt teszik, viszont én eddig csak ilyet láttam)
Halászat szintén nem, mert...
Nemakarom, hogy megegyenek a szúnyogok
Félek attól, hogy beleesek a vízbe
(tudok úszni, nem azzal van a probléma, hanem a sok kereszttel meg az egyéb emlék helyekkel a tó körül, amit olyan embereknek állítottak, akik belefulladtak. Emiatt olyan rossz érzésem van és félek, hogy velem is ez lesz)
Nem bírnék csendben ülni órákat, arra várva, hogy kapás legyen. Én nem vagyok az az üldögélős tipus.
Nekem nem ezek a kedvenc sportjaim.
Sok mást szívesen csinálok, viszont ezeket nem.
Hármassal egyet értek, sportövészetet szívesen kipróbálnám, de a vadászatot egyszerűen undorítónak találom, ahogy a pecázást is.
16
4#
Nem ártana a sport fogalmát megnézned.
Gondolom a sakkot sem tartod akkor sportnak,ha egyáltalán láttál sakkeszközöket,amivel jatszák.
Tudod vannak a bábúk és egy kockás tabla...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!