Nők terepfutáshoz visznek magukkal "női dolgokat"?
Szóval fésű, váltás póló és ruha, kicsit tükör, minimális smink cuccok stb.?
(egy film forgatókönyvének női fő karakterével kapcsolatos a kérdés)
Tudnom kell hogy mennyire reális egyáltalán hogy nők visznek e ilyenkor is magukkal ilyen dolgokat. Vagy teljesen irreális és abszurd.
# 12
:-) újra elmondom, hogy ezt én nem állítom hanem kérdezem.
Azért kérdezem mivel én férfi vagyok és nem nő ezért nem tudom.
Tehát: terepfutó nők visznek magukkal olyan dolgokat terepfutáskor a kis terepfutó hátizsákban, amit pl. egyébként hétköznapokban a kis táskájukban: pici sminktükör, alap sminkes cucc. hogy kijavítsa ha valami elkenődik stb.?????????????????
a többiek már leírták a kérdésedre a választ, én még annyi pluszt hozzáfűznék, hogy miért is láthatsz nőket sminkben az edzpteremben: mert előtte dolgoztak/ügyeket intéztek.
A legtöbben nem egyből otthonról mennek edzeni, úgyhogy a mindennapos smink rajtuk van amikor elkezdenek edzeni, mert nem mossák le edzés előtt (van, aki igen, mert alapvetően nem tesz jót a bőrnek, de általában én is lusta vagyok hozzá). Plusz sminkcucc meg fésű, tükör,etc azért van náluk mert tudják hogy szarrá izzadják magukat edzéskor, szétfolyik a sminkjük és inkább rendbe akarják rakni magukat mielőtt kimennének az öltözőből. (persze nem tagadom, hogy vannak azok, akik csak az insta képekért rittyentik ki magukat, de ez a kisebbség. az pedig hogy csinál valaki egy képet motiváló hatású is lehet, szóval nem feltétlen csak cicababákra vonatkozik)
# 14
miért tőlem kérdezed? én sem tudom, ezért kérdeztem meg :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!