Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nők terepfutáshoz visznek...

Nők terepfutáshoz visznek magukkal "női dolgokat"?

Figyelt kérdés

Szóval fésű, váltás póló és ruha, kicsit tükör, minimális smink cuccok stb.?

(egy film forgatókönyvének női fő karakterével kapcsolatos a kérdés)

Tudnom kell hogy mennyire reális egyáltalán hogy nők visznek e ilyenkor is magukkal ilyen dolgokat. Vagy teljesen irreális és abszurd.

2021. márc. 20. 20:31
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
100%
#12 oké hogy kisminkelve megy futni valaki (bár nem látom értelmét), de minek vinné is magával a sminkeket?
2021. márc. 21. 01:42
 12/16 A kérdező kommentje:

# 12

:-) újra elmondom, hogy ezt én nem állítom hanem kérdezem.

Azért kérdezem mivel én férfi vagyok és nem nő ezért nem tudom.

Tehát: terepfutó nők visznek magukkal olyan dolgokat terepfutáskor a kis terepfutó hátizsákban, amit pl. egyébként hétköznapokban a kis táskájukban: pici sminktükör, alap sminkes cucc. hogy kijavítsa ha valami elkenődik stb.?????????????????

2021. márc. 21. 01:47
 13/16 anonim ***** válasza:
100%
#14 nem, nem visznek
2021. márc. 21. 01:51
 14/16 anonim ***** válasza:
100%
Figyi, az ultrafutóknál (ha már 100-as távról beszélsz), főleg versenyen, ahol van kötelező felszerelés az induláshoz, azon problémáznak, hogy egy összehajtható esőkabát 190 vagy 210 gramm :) gondolod, ezek után visznek bármi ilyen smink-szart is?
2021. márc. 21. 06:32
 15/16 anonim ***** válasza:
100%

a többiek már leírták a kérdésedre a választ, én még annyi pluszt hozzáfűznék, hogy miért is láthatsz nőket sminkben az edzpteremben: mert előtte dolgoztak/ügyeket intéztek.

A legtöbben nem egyből otthonról mennek edzeni, úgyhogy a mindennapos smink rajtuk van amikor elkezdenek edzeni, mert nem mossák le edzés előtt (van, aki igen, mert alapvetően nem tesz jót a bőrnek, de általában én is lusta vagyok hozzá). Plusz sminkcucc meg fésű, tükör,etc azért van náluk mert tudják hogy szarrá izzadják magukat edzéskor, szétfolyik a sminkjük és inkább rendbe akarják rakni magukat mielőtt kimennének az öltözőből. (persze nem tagadom, hogy vannak azok, akik csak az insta képekért rittyentik ki magukat, de ez a kisebbség. az pedig hogy csinál valaki egy képet motiváló hatású is lehet, szóval nem feltétlen csak cicababákra vonatkozik)

2021. márc. 21. 08:22
 16/16 A kérdező kommentje:

# 14

miért tőlem kérdezed? én sem tudom, ezért kérdeztem meg :D

2021. márc. 21. 10:39
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!