Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nők terepfutáshoz visznek...

Nők terepfutáshoz visznek magukkal "női dolgokat"?

Figyelt kérdés

Szóval fésű, váltás póló és ruha, kicsit tükör, minimális smink cuccok stb.?

(egy film forgatókönyvének női fő karakterével kapcsolatos a kérdés)

Tudnom kell hogy mennyire reális egyáltalán hogy nők visznek e ilyenkor is magukkal ilyen dolgokat. Vagy teljesen irreális és abszurd.

2021. márc. 20. 20:31
1 2
 1/16 anonim ***** válasza:
100%

:D

Ez ugye nem komoly kérdés.

[link]

Itt hol látsz bármi ilyesmit is?

2021. márc. 20. 20:40
 2/16 A kérdező kommentje:

# 1

a hátizsákkal futókra gondolok, akik hegyekben futnak mondjuk 100 km-t, olyan hosszú távon mit raknak a hátizsákba?

2021. márc. 20. 20:44
 3/16 A kérdező kommentje:

# 1

mivel én sem nő nem vagyok sem terepfutó, ezért nem tudom, tippelni sem tudok.

Ezért próbálom kideríteni.

2021. márc. 20. 20:46
 4/16 anonim ***** válasza:
100%
ugye ez a kérdés nem komoly?? Az ilyen tipikus mindenhol sminkelős-fésülködős nők nem mennek terepfutni. A hátizsákban ugyanaz van mint a férfiaknak, energiazselé, víz, mentőfólia, alap elsősegélykészlet meg mondjuk telefon. Úristen, tükör meg sminkcucc...
2021. márc. 20. 22:47
 5/16 anonim válasza:
100%
Jézusom, csodálkozol, hogy alig vannak normális nők filmekben, amikor ilyen csávók írják őket.
2021. márc. 20. 22:52
 6/16 A kérdező kommentje:

# 4

# 5

A kérdés komoly.

Köszönöm a segítséget. Rá kellett kérdeznem erre, hiszen sport a terepfutás is és sport az edzőteremben gyúrás, utóbbiban pedig sok kisminkelve edzés végző nőt látni.

Szóval így gondolom nem akkora hülyeség megkérdeznem ezt.

2021. márc. 21. 00:25
 7/16 anonim ***** válasza:
100%
#8 ezt te se gondoltad komolyan hogy valaki futáshoz tükröt meg sminket visz😂 én egy kulacs vizet meg egy müzliszeletet szoktam vinni😂 na ezért troll ez a kérdés
2021. márc. 21. 01:30
 8/16 A kérdező kommentje:

# 9

A kérdésemben kérlek mond meg hol ÁLLÍTOTTAM hogy nők sminket és tükröt visznek magukkal.

Aki tud olvasni az érti, hogy KÉRDEZTEM!

A mondatok végén ez a jel : ? a kérdőjel, ami nem állítást hanem kérdést jelöl.

2021. márc. 21. 01:34
 9/16 anonim ***** válasza:
100%
#10 értettem én hogy kérdés, de azt te is gondolhatnád hogy teljesen felesleges lenne futáshoz tükröt és sminket vinni 😁
2021. márc. 21. 01:36
 10/16 A kérdező kommentje:

# 9

Mivel én férfi vagyok és nem sminkelek, nem vagyok nő, ezért nem tudom hogy ilyen tevékenységkor mit pakolnak táskájukba a nők.

Mert ahogy mondtam pl. edzőteremben láttam hogy nők ki vannak sminkelve, pedig az is csak egy sporttevékenység mint a terepfutás. Ha edzőteremben sminkben vannak, miért nincsenek futás közben? Mindkettő esetben izzadhatnak.

2021. márc. 21. 01:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!