Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Nagy baj lesz ha 2 hétre...

Nagy baj lesz ha 2 hétre abbahagyom az edzést? Mennyire fogok visszafejlődni?

Figyelt kérdés

17 éves vagyok, lány. Január elején kezdtem el edzeni, heti 5x másfél órát szoktam edzeni. Most múlthét péntek óta náthás vagyok, fáj a torkom, fáj a fejem és semmi erőm edzeni, pár nap már megpróbáltam, 20, nagyon max 40 percig ment az edzés aztán nagyon kifáradtam.

Mennyire lesz baj ha csak mondjuk jovoheten állok neki újra edzeni amikor már jobban leszek és már akár újra bírni fogom a napi másfél órát?

2021. márc. 18. 09:40
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:
#16 köszi szépen! Étvágyam nem nagyon van, de azért eszek hogy ne gyengüljek le mégjobban!
2021. márc. 18. 11:37
 22/24 anonim ***** válasza:
Hajrá
2021. márc. 18. 14:19
 23/24 anonim ***** válasza:
100%
Szóval már mások is írták, hogy betegen nem szabad edzeni, és ez fontos, mert lassabban gyógyulsz akkor. Aki szerint heti 5x1,5 óra túledzés, ő valószínűleg nem vette észre, hogy 17 éves, és ennyi edzést akkor könnyen lehet tartani (attól még szép teljesítmény). De, hogy a kérdésre is válaszoljak, nem a 2-3 hét kihagyás fog tönkretenni, néha még jót is tud tenni 1-2 hét pihenő. Amivel gyengébbnek fogod magad érezni, amikor újra elkezdesz edzeni, az kevesebb mint egy hét alatt el fog múlni. Legalábbis én ezt tapasztaltam saját magamon.
2021. márc. 18. 17:35
 24/24 A kérdező kommentje:
#23 köszi szépen :)
2021. márc. 18. 18:06
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!