20 évesen van még esélyem arra hogy a merev izmaim nyúljanak?
Figyelt kérdés
Sosem tartoztam a leghajlékonyabbak közé és kicsit zavart mindig is. A comb izmaim a legmerevebbek, főleg a combközelítő illetve a hajlító.2021. márc. 16. 21:49
1/3 anonim válasza:
Igen, de rendszeresen kell nyújtani és lassan lazább leszel.
2/3 anonim válasza:
Ez nem kor függvénye. Az igaz, hogy idős korban csökken a kollagén aránya a szervezetben ezért kötöttebbek az idősek úgy általánosságban, de az izomnyújthatóság náluk is befolyásolható. Szóval maga az izom flexibilitása nem kor függvénye. Egyébként meg fiatal vagy, szóval nem tudom, hogy ez hogy merül fel. (Szerintem én 20 éves korom előtt nem is nyújtottam egyáltalán :D)
3/3 anonim válasza:
Én lassan 50 vagyok, és mióta elkezdtem napi szinten nyújtani, rengeteget javult a helyzet, szóval 20 év, az semmi. Hajrá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!