Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Hogy vigyek be sok fehérjét?...

Hogy vigyek be sok fehérjét? Vannak ilyen műzliszeletek?

Figyelt kérdés

Rendszeresen edzek és fogyni, izmosodni is szeretnék. A fehérjebevitelemmel szinte minden nap baj van, a vacsoráim nagy része tojás, ebédem csirke. (Alapból is nagyon keveset eszek mindenből)

Anyukám nagyon fehérjepor-ellenes, még csak 16 éves vagyok, meg is értem.

Arra jutottam, hogy valami viszonylag alacsony (max 250) kcal tartalmú műzli szeletet kéne vennem, de ha esetleg van más ötletetek azt is szívesen várom.

2021. márc. 16. 18:46
 1/6 anonim ***** válasza:

Egyszerre fogyni és izmosodni? Nem azt mondom, hogy lehetetlen, de kezdőként biztos nem fog összejönni.

Reggelire mehet zabpehely, nincs benne sok fehérje, de szénhidrátban és rostban is gazdag, sok jó hatása van még.

Egyél húst, de akár lencse is mehet, amit szeretsz. Fehérjeportól nem kell félni, nincs benne méreg, de érdemesebb szilárd kajából bevinni a tápanyagot. Vannak műzlik, amelyek 50g fehérjét tartalmaznak.

2021. márc. 16. 18:53
 2/6 anonim ***** válasza:
Sovány hús, túró, tej, tojás, sajt. Az egyszerre történő fogyásra és izmosodásra pont a kezdőknek van esélyük, főleg, ha nagy súlyfelesleggel rendelkeznek.
2021. márc. 16. 20:15
 3/6 anonim ***** válasza:
#2 Azért erre kíváncsi lennék, hogy hol hallottad ezt. Egyszerre izmosodni, meg fogyni kezdőként, Szálasinak több esélye volt a főtárgyaláson. :D
2021. márc. 16. 20:20
 4/6 anonim válasza:

A tengeri herkenytűkben rengeteg fehérje van és alacsony a kalóriatartalma.

Én ilyen fagyasztottat szoktam venni, van benne ilyen pici polip, rák, kagyló,plusz rengeteg calcium. Esetleg próbálkozz ilyennel.

2021. márc. 17. 10:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Igen megfelelo etrenddel, edzessel

Lehet egyszerre testzsirt csokkenteni es izomtomeget novelni :) plusz ha kell kardio

2021. márc. 17. 14:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Teljesen felesleges fehérje poroznod. Egyél egészséges ételeket, mellette told az edzést keményen és jó lesz :)
2021. márc. 17. 16:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!