Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Ez normális egy nem aktívan...

Ez normális egy nem aktívan mozgó embernél?

Figyelt kérdés
Lekinkább ülök, azt is sajnos görnyedve. Kórosan sovány vagyok. (Még mielőtt bárki is a túlsúllyal jönne.) Sokat fáj a nyaki gerincem, szédülök is, de gondolom a rossz testtartás miatt. Ha lefekszem a földre, hogy kicsit kiegyenesitsem a hátam, akkor már pár perc után is fáj a hátam közepe tája, a gerinc mellet "izom", és elől a mellkasom is kicsit, de inkább a hátam fáj. Ez normális? (Nagyon keveset mozgok, ezen igyekszem változtatni természetesen, meg a testtartásom is javítani szeretném.)
2021. márc. 14. 17:47
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Igen. Csak bal oldalt. Nyakkal kezdodott aztan kisugarzott lefele a trapezba, vegul.a karom is fajt mar es zsibbadt 2 ujjam. Mydetont es Aflamint szedtem ra vegul ami atmozgatassal, smr hengerrel megoldotta 2 het alatt. Magamtol neztem ki a neten mert a dokik nem nagyon segitettek.. a haziorvosom meg barmit felir.. Mar nem volt otletem ugyh kiprobaltam 🤷‍♂️ mukodott
2021. márc. 14. 23:13
 12/16 anonim ***** válasza:

fiatalon kb anorexias voltam, sokszor voltak csont,izulet fajdalmaim.

Sport segitett javitani...

2021. márc. 14. 23:52
 13/16 A kérdező kommentje:
Volna még kérdésem: milyen párna a jó alváshoz? Van anatómiaim, de már reggelente fáj a nyakam.
2021. márc. 15. 08:02
 14/16 A kérdező kommentje:
Plusz még egy: milyen gyakorlatokat ajánlatok? (Az a gondom hogy már reggel annyira szokott fájni a nyakam/fejem, hogy kb azt hiszem agyvérzést kapok, és minden mozdulatra egyre feszítőbb a fejfájás.) Van valami tényleg könnyű torna gyakorlat?
2021. márc. 15. 08:38
 15/16 anonim ***** válasza:
Nekem felkemeny memorias van. A matracom is ugyanilyen. Eleg ha neha felallsz a gep elol atmozgatni magad. Tesi oras bemelegiteseket idezd fel meg nyujtasokat. Smr henger is sokat segit. Meg figyelj a tartasodra. Ne lefele nezve gornyedten ulj. Letezik ilyen tepozaras tartasjavito cucc is h ne gornyedjen elore a vallad.
2021. márc. 15. 11:37
 16/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen! Jelenleg reggel óta iszonyatos féloldali migrénem van. Front van, az is rosszabbitott.
2021. márc. 15. 14:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!