Milyen fehérjeport ajánlotok?
Figyelt kérdés
A lényeg hogy tömeget semmiképpen nem akarok növelni, élsportolok, 16 éves vagyok. Ez alapján megtudjátok mondani? (Ne valami gagyit légyszi)2021. márc. 12. 11:20
1/3 anonim válasza:
Mi a célod? Miért gondolod, hogy fehérjeporra van szükséged?
2/3 anonim válasza:
Privátodra válaszolva. Energiád nem feltétlenül a fehérjétől lesz, inkább a szénhidráttól. De ha úgy érzed, hasznos lenne számodra több fehérje, és a túrótól már undorodsz, még számos lehetőség rendelkezésedre áll. Sovány hús, tej (a 0 százalékosban nem sok kalória van), sajt, tojás... Ha mindenképpen port akarsz, akkor alaposan nézd meg a tápanyagtáblázatot. Ha 100 grammban 80-90 g a fehérje, az jó. Ajánlom a tejsavó (whey) fehérjét, vagy esetleg a szójafehérjét.
3/3 anonim válasza:
Én a Biotech USA beef proteint iszom, és nekem bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!