Nutriversum Whey pro fehérjeporba melyik íz finom?
Figyelt kérdés
2021. febr. 8. 15:06
1/8 anonim válasza:
Nutriversum fehérjét soha nem vennék, mert Gödény György érdekeltségeibe tartozik a cég.
2/8 A kérdező kommentje:
#1-es: és mi vele a gond?
2021. febr. 8. 16:34
3/8 anonim válasza:
Nekem BioTechUsa fehérjeporom van. Tök jó, főleg zabkásásba, vagy turmixba:)
4/8 anonim válasza:
2 Nincs vele semmi gond, csak egy szemét csaló😊
5/8 A kérdező kommentje:
#4es: szóval csak azért nem szereted, mert valaki akit a semmiért nem bírsz, szereti🤣
2021. febr. 8. 17:32
6/8 anonim válasza:
Nem az írtam, hogy szereti, hanem ő reklámozza, és azt hiszem a gyártó cégben is van érdekeltsége. Ja és nem a semmiért nem bírom, hanem a megnyílvánulásaiért, és bizonyítottan több 10 millió ft-ot vett fel a kamupártjára, amit a mai napig nem fizetett vissza. Elég nagy szerepe van abban, hogy egyesek a koronavírust elbagatelizálják, és oltásellenes magatartást tanúsítsanak.
7/8 anonim válasza:
Ket izt probaltam, mindketto tul edes szamomra, de azert ihato, 23 g feherjet tartalmaz ami eleg jo. Az csokis-kokuszos egy nagyon edes kakaora emlekeztet, enyhe mu kokusz izzel. Az oreo izu pedig ugyanez csak kokusz nelkul. Egyetlen problemam vele, hogy nem oldodik tul jol, igy en turmixolom.
8/8 A kérdező kommentje:
#7 végül rendeltem több ízben, borzalmasak, nem oldódnak rendesen..
2021. ápr. 18. 22:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!