Nőként teljesen jó a 19% (férfiként se sok annyira, de az már szubjektív).
1kg hízás semmit se jelent, annyit ingadozik is az ember súlya, épp 2 pohárral több vizet ittál meg ilyesmi, nem érdemes foglalkozni vele.
2 hét alatt 1kg izom max nagyon szélsőséges esetekben lehetséges, pl ha valaki izmos fizikumból anorexiás lesz és utána elkezd újra rendesen táplálkozni és edzeni. Bár ezt is csak hasraütve gondolom, lehet még úgy se.
2021. márc. 10. 19:46
2/10 anonim válasza:
Csajoknak jo. Nekik alapbol magasabb mint a ferfiaknak meg amugyse neznek ki jol tul szarazon. 2 het alatt nem jon fel 1kg izon.. de lehet nem ugyanakkor merted magad vagy ilyesmi. 1kg nem szamit. Foleg 17evesen ha nincsenek versenyzoi celjaid.
2021. márc. 10. 19:50
3/10 anonim válasza:
Férfiként sem rossz az a 19!
Anorexia nem szubjektív kedves első.
2021. márc. 10. 20:54
4/10 anonim válasza:
Teljesen rendben van!
2021. márc. 11. 00:20
5/10 anonim válasza:
3: Milyen anorexiáról beszélsz, mi köze hozzá? Egy izmos 10-15% testzsíros ember anorexiás? Én abszolút jól elvagyok 19% körüli testzsírral is, más meg rosszul van ha nincs kockás hasa. Szóval szubjektív.
2021. márc. 11. 11:41
6/10 anonim válasza:
19% az bőven jó a pasiknak is. Erről van szó. Hiába nem hiszed el.
2021. márc. 11. 17:58
7/10 anonim válasza:
6: mit nem hiszek el? Ez a te véleményed, meg egyébként ahogy írtam én is elvagyok 19% körül, szóval nagyjából én is ezen a véleményen vagyok. De sokaknak a 19% már sok. Keresd ki a szubjektív jelentését, ha még mindig nem érted. Meg az anorexia jelentését is, mert teljesen értelmetlenül hoztad fel.
2021. márc. 11. 18:07
8/10 anonim válasza:
Nézzük akkor, hogy miért is növekedett meg az étkezési zavarokkal küzdők száma? Pl azért, mert sokan azt hiszik, hogy 19 az nem oké. A kérdező is ezt hitte, azért tette fel a kérdést.
Ugye ez nem olyan nehéz?
2021. márc. 11. 18:24
9/10 Metionin válasza:
Nem sok az. Én baromi vékony vagyok és nekem is 17%.
2021. márc. 11. 18:38
10/10 anonim válasza:
Lanyoknak oke. Meg van akinek meg kerekebb jon be. En magamon nem birnam elviselni a 19et. Nekem a szalkas forma jon be
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!