Hasi zsír eltüntetése sporttal, vagy diétával?
Figyelt kérdés
Vékony alkatú srácok vagyok, körülbelül 58 kg, és 180 cm magas, viszont a testzsír százalékom magas, egy kalkulátor szerint körülbelül 18%, így "nincs kocka hasam". A hasamról a zsírt mivel tudnám eltüntetni?
Egyébként nem vagyok anorexiás, nem hánytatom magam, normálisan eszem, csak gyors az anyagcserém, így nem igazán tudok hízni.
Egyébként átlagosan étketek, viszont megiszok napi egy üveg (2.5L) Pepsit / Coca Colát, viszont nem a cukormentes változatot. Ha leteszem ezeket, kockás lehet a hasam edzés nélkül?
2020. máj. 4. 22:23
1/6 anonim válasza:
Akkor elég vékony vagy, a diétát felejtsd el.
Nem értem 180 magasan és 58 kg-al hogy lehet 18% testzsírod. Egyébként az nem vészes, próbálj meg edzeni, minél több fehérjét enni.
2/6 anonim válasza:
Basszus,nálad a hasad a legkisebb probléma.
3/6 A kérdező kommentje:
Tudom hogy nem egészséges, de na.
2020. máj. 4. 22:56
4/6 anonim válasza:
Szóval az 58kg-os skinny fat azt akarja, hogy edzés nélkül a kockahas az ölébe hulljon. Remélem tudod, hogy ha nincs rajtad semmi izom a kockahas elég szarul néz ki. Egy jó formáért elég keményen meg kell szenvedni, és sokkal nagyobb lemondásokkal jár minthogy nem iszol meg minden nap 2,5l kólát.
5/6 anonim válasza:
Általában diétát mondanék, de te azt felejtsd el. 18% amúgy nem is magas, ha lenne jelentős hasizmod, akkor már sejlenie kellene a kockáknak. Egyél rendesen, fehérje és szénhidrát dúsan (nem cukor, azt minimalizáld, inkább natúr zabpelyhet, rizst egyél 2 pofára). Emellett kezdj el edzeni, izmot építeni. Fél éven belül korrekt formád lehet, ha jól belövöd a kaját.
6/6 A kérdező kommentje:
#5 Köszönöm a válaszod!
2020. máj. 5. 13:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!