Szamit az, hogy milyen ruhaban futok?
Figyelt kérdés
Ugy ertem, hogy nem technikai futocucc. Nem pamut, hanem drifit szeru anyagbol vannak, vagy ilyesmi (konditerembe hordtam oket). Nyilvan nem versenyszeru futasra gondolok, hanem a "csak kimegyek futni"ra.2021. márc. 10. 12:12
1/4 anonim válasza:
A cipő sokat számít, a nadrág is lehetőleg olyan legyen, amiben lehet mozogni, ne farmer, de ezeken túl hobbifutáshoz szerintem sem kell a legprofibb felszerelés.
2/4 anonim válasza:
Igazából ezt te tudod. Ha neked jó.. Az első leírta már mi a fontos, ha nő vagy akkor a melltartó is fontos lehet, főleg ha nagyobb melleid vannak. Nekem az alsónemű is fontos, párszor hólyaghúrutom lett mert nem pamut volt rajtam hanem szintetikus vacak.
3/4 anonim válasza:
Nagyrészt pamutban futok, nagyon kevés a kimondottan futó ruhám, és teljesen jó ez így. Pl. a télen Decathlonos kosárlabda melegítóalsó van lent, felül pedig alul pamut póló, fölötte normál pulóver, ha kicsit melegebb van (4-5 fok), vagy résztávozok, akkor sima pamut hosszuujjú. Heti 120 km körül futok, szóval van benne tapasztalatot.
4/4 anonim válasza:
Ami kényelmesebb. Ez tényleg csak ennyi, ne fázz, ne legyen meleg, ne sajnáld ha izzadt leszel, és ne gátoljon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!