Mit tegyek ha a tornák könnyűek már és már nem hoznak eredményt?
Figyelt kérdés
hiába csinálok meg 50 guggolást, 50 kitörést, 50 hasprést, ugrabugrálok, lábat, csípőt emelgetek, úgy érzem nem használ semmit. Nem épülnek az izmaim, nem érzem megterhelőnek. ugyanakkor nem letten tónusosabb sem, mintha semmit se csináltam volna. pedig odafigyelek hogy jól vitelezzem ki a gyakorlatokat, teljes mozdulatokkal, lassan, az izomra koncentrálva. talán ha 100-ig elmennék, menjek el minden gyakorlattal százig? használjak súlyokat, gumiszalagot?#nklkléáé #pjppopj
2021. márc. 9. 19:45
1/5 A kérdező kommentje:
pl. rubint réka 1 órás alakreformját is csinálom, abban is millió guggolás, de hatása nulla. csak aeroiknak érzem, másnapra nem érzem hogy szépen befeszülne a seggem, felhúzná a löttyedést rajta.
2021. márc. 9. 19:46
2/5 anonim válasza:
Mar ez is tul sok ismetles. Nem izomepitesre valo. Hasznalj sulyt es ilyen 4x8-12 ismetlesekbe gondolkozz.
3/5 anonim válasza:
Én mindig elmondom, hogy normálisan kellene edzeni, nem ilyen idióta kihívásokat csinálni. Most is ezt mondom. Vannak magyar nyelvű fitneszcsatornák is a Youtube-on. Keresd Csabai Ábelt, vagy a Három harmad nevű csatornát! Ha tudsz angolul, akkor meg Jeff Nippard vagy Jeremy Ethier csatornáját ajánlom.
4/5 anonim válasza:
Az eddigi két válaszban benne van minden, amit tudnod kell. Hajrá!
5/5 anonim válasza:
Én is súlyzókat tudok ajánlani, saját testsúlyosos gyakorlatok is nagyon jók, pl húzódzkodás, Fekvőtámasz. Guggolásnál miniszalaggal is tudod neheziteni. Én pl Caroline Girvant nagyon tudom ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!