Állóképességi sportban fejlődésehez a glutamin vagy a l-karnitin a jobb? Esetleg más?
Figyelt kérdés
2021. márc. 6. 17:47
1/5 anonim válasza:
Kiegyensúlyozott táplálkozás. Pénzkidobás mindenféle tápkieget venni. Elhiheted, hogy fejlődni fogsz, ha normálisan, egészségesen eszel.
2/5 anonim válasza:
Nagyon sok idő amit a sportra fordítasz,meg normális, sportolást támogató étkezés, ezek kellenek hozzá. Minden más kamu.
3/5 anonim válasza:
a sima kreatin tud dobni rajta.
meg a citruline maláta vagy mi a ge ci.
legalábbis én ezeket toltam ks hez és működtek.
a két téma amit írtál lófütyi.
4/5 anonim válasza:
Teljesen másra van a két dolog kérdező. Előbb olvass utána a dolgoknak amiket szednél, és akkor te is rájössz.
5/5 anonim válasza:
Az l-karnitintol inkább fogyni fogsz és izzadni mint a ló.
Több energiát használsz el és meggyorsitja az anyagcseredet.
Glutamin az valamelyest segíthet, mivel az izom görcsökre is jó és lassítja a katabolikus folyamatokat.
Én is szedem mind a kettőt.
Napkozben futáshoz a karnitint és 6gr glutamin este és reggel, plusz a többi táplálék kiegészítő.
De az állóképesség fejlődéséhez nem ezekre van szükséged.
Inkább időre, normális minőségi étkezésre és hosszabb intervallumban végzett edzésekre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!