Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Valami jó bevált fenék edzés? 16L

Valami jó bevált fenék edzés? 16L

Figyelt kérdés
Szóval kerek feneket szeretnék kicsit nagyot és vékony derekat. Van valaki itt aki tapasztalatból tudna ajánlani egy jó fenékedzést?
2021. febr. 24. 18:44
 1/5 A kérdező kommentje:
Nincs se súlyzóm, se semmilyen "segédeszköz" itthoni sima edzésre gondoltam
2021. febr. 24. 18:46
 2/5 anonim ***** válasza:
35%
Én is annyi mindent szeretnék... Sztem nem lenne elég rá a GYK szervere 😀
2021. febr. 24. 19:03
 3/5 anonim ***** válasza:
Guggolas, felhuzas meg ilyesmik foleg. Otthoni "sima" edzeshez is megeri sulyokat venni. Vagy nezz youtubeon otthoni sajat sulyos popoeccosvideot de az inkabb max formal mint epit. Ahoz nagyobb sulyok meg olyan etrend kell.
2021. febr. 24. 19:04
 4/5 anonim ***** válasza:
Jaj istenem... Youtube+étrend 😀 fhuuu... Ez hihetetlen, hogy soha senki nem unja meg...
2021. febr. 24. 19:51
 5/5 anonim ***** válasza:
heti 3x 10x20 guggolás vállszélességben. De 16 évesen a faterod olyan 40-50 körül lehet nem? Vagyis már voltak termek a fiatal korában,ment a gyúrás...akk miért nem tőle kérsz tanácsot?
2021. febr. 25. 18:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!