Elérhetem valamikor is az Ő szintjét? Szeretnék olyan kemény lenni mint Ő!
Tiszta kemény állat! Csak az a baj, hogy sose lesz ilyen szőrös a mellkasom :(
Elérhetem valamikor is az ő szintjét? Én mindent beleadok, de most a ti segítségeteket kérném. Írhattok bármilyen durva edzést a lényeg, hogy hasonlítsak rá egy idő után!
Úgy érzem semmit sem csináltam ezalatt a 3 év edzés alatt. Szeretném komolyra fordítani a szót!
Gyűlik bennem a tesztoszteron! Ááááá -ez egy godzilla kiáltás volt-
A kérdés nem vicc! Ne töröljétek! :)
Köszi
mindennap 500fekvő
500 felülés
500gugolás
1óra futás
1óra bicaj
szőrnövesztő emg van.
hajrá!
A bajusszal nincs gond ha akarom lehet :)
Az egy óra bicaj megvan már, az egy óra futás is. Felülésből még kell akkor +400 és fekvőből még +460. Súlyzózni, hogy súlyzózzak? A csúccsal :D?
Gondolkodtam az étrenden is. Ahhoz, hogy akár megtudjam közelíteni a szintjét rengeteg fehérje kell. Igazából bogarakra gondoltam. Az vagy amit megeszel, tehát ha skorpiót eszek akkor csak kemény leszek nem? Csak az a baj, nehéz szerezni és elég drága is, a Lidl-ös banánnal meg csak ritkán jön. Egyéb alternatíva?
Értem, bár nekem 3 hét van a suliig (fősuli) :)
Az a baj, hogy nincs pénzem repülőjegyre. De ha beöltözök nagykabátba akkor az ugyan olyan hatásos lehet?
Hacsak nem épp esik, akkor ugyan olyan hatásos lehet :D
Bár skorpiókat attól még nem fogsz találni :( egyél helyette halat :D
Ezzel tisztában vagyok és ezt is csinálom, de úgy érzem a futást nem hagyhatom el. Chuck Norris egy rendkívül fitt ember "volt a fénykorába". Ezt bizonyítja a rengeteg küzdősport is amiben díjakat nyert.
Wikipédia:
"fekete övet szerzett Tangszudóban, Tae Kwon Doban és Shito-Ryu karatéban, valamint brazil Jiu-Jitsuban"
Egy "sima" testépítő nem áll olyan szinten mint Ő "állt". Nem vagyok kezdő, de mégis úgy érzem, ez a cél megfoghatatlan!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!