Kezdőoldal » Sport, mozgás » Egyéb kérdések » Van olyan, akinek bármilyen...

Van olyan, akinek bármilyen módszer segített a toka eltüntetésében?

Figyelt kérdés

22f vagyok, alkatilag vékony/átlagos, (173cm, 57 kiló). A testzsírom 12-13%, a testem legtöbb része nem zsíros, pl. a hasamon látszanak a kockák az alsó rész kivételével, de az sem vészes. Viszont a tokám elég nagy, sokaknak +30 kilóval sem ekkora.

Kép: [link]

Sok tokát eltüntető gyakorlatról, módszerről lehet olvasni, viszont én olyat keresnék, amivel kapcsolatban valaki konkrét tapasztalattal rendelkezik, vagyis amit megéri elkezdeni, mert bizonyítottan van pozitív hatása erre vonatkozóan.

2021. febr. 18. 11:49
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Neked ezek szerint ott raktároz több zsírt. Tovább kell csökkenteni a testzsírt és le fog menni. Ez olyan, mint hogy pl valakinek tiszta eres a felkarja, látszódik a tricepsze is szépen,de mégsem kockás a hasa.
2021. febr. 18. 13:12
 2/2 anonim ***** válasza:
48%
Egy baratom fog toka zsirleszivast csinaltatni. Kb 10 perces beavatkozas. Altatas nincs. Bekotik es mehetsz is a dolgodra. Most csinaltasd meg,mert a maszkot ra tudod venni!!!
2021. febr. 19. 01:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!